Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Putins troll

Russlands informasjonskrig mot den demokratiske verden

Putins propagandamaskineri har vært i full aktivitet siden Russland angrep Ukraina i februar 2022 og i lang tid før det. Regimet fører en informasjonskrig mot uønskede sivile, politikere og institusjoner verden over. Les mer

279,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Putins propagandamaskineri har vært i full aktivitet siden Russland angrep Ukraina i februar 2022 og i lang tid før det. Regimet fører en informasjonskrig mot uønskede sivile, politikere og institusjoner verden over. I denne boken avslører den prisbelønte og undersøkende journalisten Jessikka Aro strategiene bak Kremls propagandakrig.

Hun beskriver hvordan nettroll orkestrert av det russiske statsapparatet systematisk kjemper mot medlemmer av opposisjonen, mediehus og frivillige organisasjoner og jobber nesten ubemerket for å destabilisere vestlige demokratier.

Aros sjokkerende beretninger etterlater ingen tvil om at Russland bruker nettkrigføring for å spre feilinformasjon og eliminere fiender.

Beskrivelse forfatter


Jessikka Aro (1980) er en prisvinnende journalist i Yle, det finske kringkastingsselskapet, som har spesialisert seg på Russland, ekstremisme og informasjonskrigføring. På grunn av en serie artikler om prorussiske nettroll og deres innflytelse utenfor Russlands grenser ble hun mål for en alvorlig, og fortsatt pågående, propaganda- og hatytringskampanje.

Aro mottok den høythengende Bonniers journalistpris i Finland i 2016 for artikkelserien om de russiske trollfabrikkene og har senere høstet stor anerkjennelse for sitt arbeid. Putins troll er Aros første bokutgivelse.

Detaljer

Forlag
Mangschou
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788282382526
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Putin.s trolls

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Putins troll:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv