Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Skyggestaten

mord, kaos og Russlands manipulering av Vesten

En alarmerende og viktig beretning om hvordan Russland ved hjelp av spionasje, korrupsjon, falske nyheter og drap i KGB-stil forsøker å destabilisere Vesten.

Eksemplene på Russlands åpenlyse destabiliseringspolitikk er mange, fra drapet på Litvinenko til mordforsøket på Navalnyj, fra hackingen av Stortinget til manipuleringen av valget i USA. Les mer

179,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
En alarmerende og viktig beretning om hvordan Russland ved hjelp av spionasje, korrupsjon, falske nyheter og drap i KGB-stil forsøker å destabilisere Vesten.

Eksemplene på Russlands åpenlyse destabiliseringspolitikk er mange, fra drapet på Litvinenko til mordforsøket på Navalnyj, fra hackingen av Stortinget til manipuleringen av valget i USA. Men å finne frem til hvem som utfører forbrytelsene og hvem som står bak ordrene har ikke alltid vært like enkelt.

I Skyggestaten blir vi med den prisbelønte journalisten Luke Harding på jakt etter gjerningsmennene. I reneste thrillerstil følger vi attentatmenn, spioner og hackere rundt om i verden som vanlige turister, forretningsmenn og journalister på dødelige oppdrag fra Kreml. Vi følger dem fra Salisbury til Helsinki, fra Ukraina til Den sentralafrikanske republikk, fra London til Washington D.C. Det gir en skremmende innsikt i hvordan Russland med Vladimir Putin ved makten aktivt søker å rydde av veien sine fiender og destabilisere vestlige demokratier.

Boken kommer med en nyskrevet epilog skrevet spesielt for den norske utgaven.

Detaljer

Forlag
Press
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788232803675
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Shadow state

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Skyggestaten:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv