Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Ape mini vintage blå

Finnes i disse variantene:

599,-
Ventes til lager

Kay Bojesens ikoniske Ape er en kjent og elsket humørspreder blant store og små. Og med miniapen i bøketre malt i originale farger fra arkivene, blir gleden bare enda større.

Den fargede miniversjonen er inspirert av fargene på en original tapet som Kay Bojesen designet til barnerommet på slutten av 1940-tallet. Fargenes støvete look, som vakkert fremhever bøketreets kjølige uttrykk, tilfører helt klart både originalitet og retrovibber. Apen i vintageblå måler 9,5 cm i høyden og er laget av FSC®-sertifisert bøketre som forekommer på hender og føtter, ansikt og mage og gir den nye miniapen en litt munter og ungdommelig karakter.

De malte miniapene sprudler av glede og oppfinnsomhet og setter vakkert og selvsikkert Kay Bojesens originale fortellinger i tre inn i en ny kontekst. Samtidig forblir de ikoniske gjennom de klassiske fargene fra Kay Bojesens originale univers, noe som gjør miniapen perfekt som et lekent element i en moderne innredning der den med sin finurlige fremtoning og fargerike look vil tilføre stil og bringe smil – uansett hvor den flytter inn. Et must for designelskeren som har alt. Eller til alle oss som ikke kan få nok av Kay Bojesens aper og deres hyggelige selskap.

Materiale: Malt bøk
Høyde 9,50 cm
Bredde 10 cm
Dybde 4 cm

Design: Kay Bojesen

Nr: 8223262

Kunders vurdering

Flere produkter fra Kay Bojesen:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv