Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

City Hall Bordur Ø11 cm blå

1249,-
Utsolgt

Den danske arkitekten og designeren Arne Jacobsen er kjent for sine ikoniske prosjekter innenfor både arkitektur, interiør, møbeldesign og grafikk. Arne Jacobsens City Hall-klokke ble opprinnelig utviklet til Rødovre rådhus på Sjælland i 1956. City Hall-klokken er elsket for sitt universelle og stilrene uttrykk, og kommer nå også som en nett og dekorativ bordklokke, gjenskapt med utgangspunkt i Jacobsens originale tegninger. I tillegg til å være et stilig innslag som passer i alle hjemmets rom, har klokken alle de nødvendige vekkerklokkefunksjonene som alarm, slumreknapp og lys. En sensor gjør at både lys og slumring aktiveres ved en lett bevegelse med hånden over klokken.

Designer: Arne Jacobsen
Materiale: PMMA toppglass, ABS-plast
Mål: diameter 11 cm, bredde 11,3 cm, høyde 12 cm
Bruker 2 stk AA-batterier. Batterier kjøpes separat.

Nr: 8159424

Kunders vurdering

T
Torill Fritsvold – 29.05.2020

– Stilren vekkerklokke, men den sakner seg.

N
Nette – 27.05.2020

– Designmessig er klokken flott, men jeg hadde kun hatt den 2-3 uker før jeg merket at den ikke klarer holde tiden (går for sent) og må stilles på nytt.

M
Me – 29.02.2020

– (ikke smartklokke..). Touchsensor på toppen som gjør at man bare trenger å streife toppen så slumrer alarmen. Samtidig lyser urskiven opp i noen sekunder. Behagelig alarmlyd. Da den første klokka mi tok kvelden etter et fall på gulvet, kjøpte jeg en ny maken. Må bare ha.

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv