Handle for 499,- og få med Nissegutt gratis!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Påskeoppheng H7,5 cm frukt

Finnes i disse variantene:

199,-

249,- Spar: 50,-

Sendes innen 2 virkedager

De fine Souvenir Easter påskeoppheng i munnblåst borosilikatglass fra Holmegaard er inspirert av vårens glede og alle dens lyse farger. Denne dekorasjonen er 7,5 cm høy og er et symbol på knopper, blomster og frukt som finnes i dansk natur. Kanskje er det påskeliljene? Kanskje er det kirsebærplommene blant de grønne bladene?
De hvite eggene er malt for hånd og dekorert i klassiske gule og grønne påskefarger. Du kan tydelig merke lettheten og poesien bak hvert penselstrøk, noe som gir egget et levende og særegent utseende.

Dekorasjonene er malt for hånd og gir hvert egg sitt eget unike uttrykk. En sølvfarget tråd gjør det enkelt å henge eggene på nyklipte grener-plassert i f.eks. en stor vase - der de umiddelbart sprer påskestemning i hjemmet. Du kan også henge dem i vinduet, hvor de vil reflektere vårsolens stråler og bli enda vakrere.

Et påskeoppheng fra Holmegaard er også en ideell vertinnegave til påskelunsjen med familie eller venner.

Materiale: Munnblåst borosilikatglass
Mål: høyde 7,5 cm, diameter 5,5 cm

Om Holmegaard:
Med en lang og stolt tradisjon for glassproduksjon siden 1825 er Holmegaard et dansk designikon og et av de mest anerkjente navnene i skandinavisk tradisjon for kunsthåndverk. Holmegaards kulturarv er mer enn en fortelling om kvalitetshåndverk gjennom tidene. Holmegaard bygger på arven fra en bemerkelsesverdig kvinne forut for sin tid – grevinne Henriette Danneskiold-Samsøe – som ikke bare fulgte sin avdøde manns drøm om å anlegge et glassverk ved Holmegaard Mose, men som også klarte å omdanne det til et kunstnerisk og estetisk designunivers som fortsatt er aktuelt den dag i dag.

 

Nr: 8214328

Kunders vurdering

Flere produkter fra Holmegaard:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Jumper

Spring Copenhagen
Gaver og interiør 
599,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv