Huden
Huden

Huden

alt om vårt største organ

; Katja Spitzer (Illustratør) ; Kari Bolstad (Oversetter) ; Erling Langleite (Oversetter)

Her får du så mange funfacts om kroppen at du har materiale nok til small talk i alle høstens selskapeligheter - og unngår å gå i kremfellen neste gang du lurer på om du skal ta deg en ansiktsbehandling.

, Aftenposten
Har du tenkt på hvorfor vi rødmer, klør, lengter etter kjærtegn eller holder oss friske? Huden er vår venn i tykt og tynt, så lenge vi hører på den og steller godt med den. Les mer
Vår pris
345,-
Spar
34,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Vår pris: 345,-
Spar: 34,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

Den er på cirka to kvadratmeter og omslutter oss hele livet. Den kan rødme eller gløde, kile, bli irritert, holde oss varme eller kjøle oss ned. Den er vårt største sanseorgan, beskytter kroppens vitale organer mot inntrengere og er samtidig en gigantisk biotop for bakterier, sopp, virus og parasitter.

ALT OM HUDEN
I Huden får du vite alt om vårt største organ. Forfatteren har tatt med det siste innen forskningen, som at huden har tette forbindelser med hjernen. Den kan både lukte og høre, den er til og med delaktig i vårt valg av livspartner. – Å røre ved hverandre er godt for vår psyke og vår helse. I fingertuppene har vi over 2500 sensitive reseptorer slik at vi kan føle at vi tar på hverandre og oss selv, fortalte en entusiastisk Adler da hun gjestet Skavlan tidligere i år.

DITT STØRSTE SANSEAPPARAT
Forfatteren er hudlege og deler raust av sin kunnskap i denne underholdende utforskingen av huden fra ytterst til innerst og fra topp til tå. Hva synes huden egentlig om å bli vasket med duftende såper og rensemidler? Hva prøver den å fortelle oss og hvordan? Hva skjer under aldringsprosessen der gode råd bokstavelig talt er dyre? Lytt til huden din, og husk at den er ditt største sanseapparat.

DU KAN BLANT ANNET LESE OM ...

  • Huden i alle livsfaser – baby, ungdom, voksen og gammel
  • Hudens ulike lag
  • Huden og det livsviktige lyset
  • Allergier
  • Hudkreft
  • Kroppspleie og vedlikehold
  • Hud og sex
  • Hudsykdommer
  • Hud og mat
  • Huden som sjelens speil

Fakta

Om forfatteren

YAEL ADLER (f. 1973) er lege og spesialist i hud- og kjønnssykdommer. Siden 2007 har hun drevet sin egen hudkirurgi-klinikk. Adler er kjent fra tysk tv og er en populær foredragsholder, og var gjest hos Skavlan tidligere i år.