Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Huden

alt om vårt største organ

«Her får du så mange funfacts om kroppen at du har materiale nok til small talk i alle høstens selskapeligheter - og unngår å gå i kremfellen neste gang du lurer på om du skal ta deg en ansiktsbehandling.»

Mari Grydeland, Aftenposten

Huden er vårt største organ og en barriere som omslutter og beskytter oss. Huden er også et viktig sanseapparat som hjelper oss å til oppfatte verden omkring oss og som er helt sentral i samspillet mellom mennesker. Les mer

169,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Huden er vårt største organ og en barriere som omslutter og beskytter oss. Huden er også et viktig sanseapparat som hjelper oss å til oppfatte verden omkring oss og som er helt sentral i samspillet mellom mennesker. Huden røper hvordan vi egentlig har det. Den forteller mer om oss enn vi aner.

Yael Adler er hudlege - og i denne boken tar hun deg med på en underholdende hudreisegjennom sex og cellulitter, samspillet mellom ytre og indre organer, kviser og hudsykdommer, mirakelkremer og dyre løfter, utseendefiksering og aldring. Hun forteller hvordan vi kommuniserer med kroppsdufter og rødming, hva huden egentlig syns om vask og hva vi kan gjøre for å beholde en elastisk og fin hud. Det og mye annet spennende kan du lese om i HUDEN.

Medlemsvurdering:
Kjenn din hud og du kjenner deg selv bedre. Lær deg å forstå hva huden forteller om din helse og ditt velvære. Forfatteren av 'Huden' tar for seg vårt største organ på både medisinsk, filosofisk og populærvitenskapelig vis, fra sex til cellulitter, samspillet mellom hudens ytre og de indre organene og mye, mye mer.

Runhild Skjølaas, redaktør i Bokklubben

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788203296918
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
Haut nah : alles über unser größtes Organ

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Her får du så mange funfacts om kroppen at du har materiale nok til small talk i alle høstens selskapeligheter - og unngår å gå i kremfellen neste gang du lurer på om du skal ta deg en ansiktsbehandling.»

Mari Grydeland, Aftenposten

Kunders vurdering

R
Runhild Skjølaas, redaktør i Bokklubben – 30.06.2017

– Kjenn din hud og du kjenner deg selv bedre. Lær deg å forstå hva huden forteller om din helse og ditt velvære. Forfatteren av 'Huden' tar for seg vårt største organ på både medisinsk, filosofisk og populærvitenskapelig vis, fra sex til cellulitter, samspillet mellom hudens ytre og de indre organene og mye, mye mer.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Huden:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv