Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Luxolampen

fra arbeidshest til norsk designikon = from workhorse to Norwegian design icon

Dette er historien om Luxolampen. En liten, karismatisk karakter som fra et hjørne i Norge vokste seg stor og ble en stjerne med internasjonal ikonstatus.
Fra en kjeller i Oslo tegnet og utviklet Jac Jacobsen en lampe som med sin enkle og funksjonelle design satt en standard over hele verden, og som i dag blir regnet som en av de viktigste foregangsmodellene for moderne lys. Les mer

449,-
Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
Dette er historien om Luxolampen. En liten, karismatisk karakter som fra et hjørne i Norge vokste seg stor og ble en stjerne med internasjonal ikonstatus.
Fra en kjeller i Oslo tegnet og utviklet Jac Jacobsen en lampe som med sin enkle og funksjonelle design satt en standard over hele verden, og som i dag blir regnet som en av de viktigste foregangsmodellene for moderne lys.
Med personlig engasjement og faglig fordypning bidrar Kjell Trædal Thorsen (Snøhetta), Widar Halén (Nasjonalmuseet), Martin Egge Lundell (KHiO), Kjetil Fallan (UiO), Gunnar H. Gundersen (OsloMet) og Erling Dokk Holm (Markedshøyskolen) om sitt nære forhold til Luxolampen og plasserer den inn i en internasjonal designhistorisk kontekst.
Boken er skrevet av Ellen Lorenzen som er grafisk designer, fotograf og tidligere frilansjournalist. Hun er også barnebarn av Jac Jacobsen, og er vokst opp med Luxolampen som ekstramedlem i familien.

Detaljer

Forlag
Fair forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål Engelsk Flerspråklig
Sider
155
ISBN
9788282970648
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Format
22 x 22 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Luxolampen:

Klokker

Christian Martinez
Innbundet 
480,- 549,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv