Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Det vi har sett og hørt

en vandring sammen med apostelen Johannes

Boka speiler livet til apostelen Johannes og opplevelser fra hans samtid.

Med inspirasjon, både fra Bibelen og fra reiser til Israel og Patmos, er fortellingen tatt form. Begivenheter fra livet til Johannes, sammen med Mesteren, er flettet sammen med bibeltekstene til en helhet. Les mer

136,-

149,- Spar: 13,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Boka speiler livet til apostelen Johannes og opplevelser fra hans samtid.

Med inspirasjon, både fra Bibelen og fra reiser til Israel og Patmos, er fortellingen tatt form. Begivenheter fra livet til Johannes, sammen med Mesteren, er flettet sammen med bibeltekstene til en helhet. Rekkefølgen i fortellingene følger Johannesevangeliet, og er ikke tematisk oppbygd, slik de øvrige evangeliene framstiller innholdet. Bokas tittel er hentet fra Johannes' mange uttalelser i hans skrifter: «Det vi har sett og hørt.»

Idar Simonsen har vært institusjonsprest i Bergen de siste tolv årene av sin tjeneste som prest. Han har arbeidet som sykehusprest, menighetsprest og folkehøyskolelærer. Idar har dessuten vært reiseleder på 30 turer til Israel og er frivillig medarbeider i Den Norske Israelsmisjon. Han har vært bidragsyter på diverse kurs innen livsmestring og livsglede og kommunikasjon og formidling, og er medforfatter til bøkene En verdig alderdom og Boker Tov, og forfatter av boken Faste steg (Ventura) og Glimt av himmel (Ventura).

Detaljer

Forlag
Ventura
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
141
ISBN
9788283651386
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
18 x 18 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Det vi har sett og hørt:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv