Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

The message - budskapet

det nye testamentet på moderne norsk

Da «The Message» kom ut i USA ble den raskt en av verdens mest omtalte bibler. Dette er en parafrase som kjennetegnes av et språk som er moderne, friskt, ærlig, oppløftende og som ligger nærmere dagligtalen. Les mer

499,-
Sendes innen 3 virkedager
Da «The Message» kom ut i USA ble den raskt en av verdens mest omtalte bibler. Dette er en parafrase som kjennetegnes av et språk som er moderne, friskt, ærlig, oppløftende og som ligger nærmere dagligtalen. Nå får du den endelig også på norsk! Både de som allerede har lest mye i Bibelen og de som ikke kjenner til den fra før, vil kunne få en leseropplevelse som både forbløffer og begeistrer.

«Er du sliten? Utmattet? Lei av tom religion? Da kan du komme til Meg. Ta deg en pause sammen med Meg, så vil du få kreftene tilbake. Jeg skal vise deg hvordan du kan finne virkelige hvile. Gå sammen med Meg, samarbeid med Meg - se hvordan Jeg gjør ting. Lær deg nådens uanstrengte rytme. Jeg vil ikke legge tunge byrder på deg eller gi deg oppgaver som ikke passer for deg. Hold deg nær til Meg, så vil du lære hvordan du kan leve livet naturlig og i frihet.»
- Jesu Ord fra Matteus' evangelium 11,28-30

«Jeg har lest 'The Message' hver dag i ganske mange år nå. Det er vanskelig å sette ord på hva det har betydd for meg. Jeg leser den som et supplement til den vanlige Bibelen, og gang på gang overrasker den meg ved å kaste nytt lys over tekster jeg har lest mange ganger, men aldri helt har kommet inn i. Skjønnheten i språket og de uventede vendingene provoserer, vekker, trøster og velsigner meg.»
- Tomas Sjödin, pastor og forfatter om den svenske utgaven av 'The Message'

Detaljer

Forlag
Hermon
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
543
ISBN
9788230217399
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
The message
Format
22 x 15 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på The message - budskapet:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Gilead

Marilynne Robinson
Paperback 
199,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv