Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Motorikk i et didaktisk perspektiv

For barn og unge er det viktig å kunne delta i lek og samspill med jevnaldrende. Da er motorisk kompetanse viktig. Skal de delta på lik linje med andre, må de mestre de motoriske ferdighetene som situasjonen krever. Les mer

459,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
For barn og unge er det viktig å kunne delta i lek og samspill med jevnaldrende. Da er motorisk kompetanse viktig. Skal de delta på lik linje med andre, må de mestre de motoriske ferdighetene som situasjonen krever.

Bestill vurderingseksemplar

Kapitlene i antologien er oppdatert i henhold til den nye læreplanen i kroppsøving (LK20). I tillegg er kapitlene revidert på bakgrunn av ny viten på fagfeltet. Det er også lagt til et nytt kapittel om hvordan motorisk kompetanse kommer til uttrykk i læreplanen.

Kapitlene omhandler ulike perspektiver på motorikk og motorisk kompetanse. De utfyller hverandre, og til sammen gir boka et helhetsperspektiv i en didaktisk kontekst. Det er lagt spesielt vekt på barn og unge i aldersgruppen 10-16 år, en aldersgruppe som får lite fokus i annen faglitteratur om motorikk.

Denne boka er en vitenskapelig antologi der alle kapitlene er fagfellevurderte. Antologien er rettet mot forskere, profesjonsutøvere og studenter i lærer- og idrettsutdanning.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
309
ISBN
9788205563001
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
24 x 17 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Motorikk i et didaktisk perspektiv:

Se flere

Logg inn

Handlekurv