Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Sansenes vidunderlige verden

Tar du en tur inn i øregangen din, forbi trommehinnen, så finner du sneglehuset. En beinspiral med ti tusen hårceller, klare til å vugges frem og tilbake så snart du skrur på favorittmusikken din. Da begynner de å sende elektriske signaler gjennom hørselsnerven og inn i hjernen din. Les mer

318,-

349,- Spar: 31,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
Tar du en tur inn i øregangen din, forbi trommehinnen, så finner du sneglehuset. En beinspiral med ti tusen hårceller, klare til å vugges frem og tilbake så snart du skrur på favorittmusikken din. Da begynner de å sende elektriske signaler gjennom hørselsnerven og inn i hjernen din. Den er et intrikat system av ufattelige hundre milliarder nerveceller knyttet sammen av et ustanselig mylder med elektriske og kjemiske signaler. Og i dette gåtefulle virvaret fremtrer din opplevelse av nydelig musikk.

Sansenes vidunderlige verden forteller om sansenes oppbygning, om noen av oppdagelsene som avslørte våre sanseorganers virkemåte, og om pussige opplevelser som oppstår i samspillet mellom kroppen og omgivelsene. Sansene er et svært bredt emne, som kan romme nesten alt mulig, fra grunnleggende kjemi, fysikk, anatomi, gjennom nevrologi og til filosofisk erkjennelsesteori.

Boken er fylt av oppskrifter på eksperimenter du kan gjøre selv, og demonstrasjoner av ulike illusjoner.

Detaljer

Forlag
Dreyers forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788282651165
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Format
17 x 23 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Sansenes vidunderlige verden:

Øyet

Sara T. Nøland
Innbundet 
345,- 379,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen
Ny!

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-
 

Logg inn

Handlekurv