Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Små glade bein

om arbeidet med sanser og motorikk hos barn mellom 0 og 3 år

Boken er skrevet med de aller minste barna i hovedrollen, de mellom seks måneder og tre år, og med barnehagepersonalet og foreldrene til barnehagebarna som målgruppe.

Boken gjennomgår den grunnleggende teorien om barnets motoriske utvikling og inneholder en samling «oppskrifter» med 45 aktiviteter og leker du kan bruke sammen med barna. Les mer

629,-
Spiral
Sendes innen 1 virkedag
Boken er skrevet med de aller minste barna i hovedrollen, de mellom seks måneder og tre år, og med barnehagepersonalet og foreldrene til barnehagebarna som målgruppe.

Boken gjennomgår den grunnleggende teorien om barnets motoriske utvikling og inneholder en samling «oppskrifter» med 45 aktiviteter og leker du kan bruke sammen med barna. Alle lekene er illustrert og vil forhåpentlig inspirere til mange gode samtaler med barna - og naturligvis mye lek!

Trangen, lysten og viljen til å bruke kroppen sin, som barna begynner å oppdage og utforske straks de er kommet til verden, er både fascinerende og oppsiktsvekkende. Og i kjølvannet av trangen til å bevege seg dukker bevegelsesgleden opp. For når barnet for alvor begynner å se hvilke muligheter som åpner seg når det behersker kroppen sin, er det på god vei til å bli konge i sitt eget lille rike - i sin egen vesle kropp. Som ledd i denne utviklingen har barnet behov for å bli oppmuntret, smilt til og heiet på - for å oppleve at du deltar i begeistringen over nye framskritt. I denne boka finner du mange tips om hvordan du best kan støtte barnet i dets viktige utvikling - og kunnskap om hvordan kroppen skaper kontakt med verden.

Små, glade bein inneholder blant annet

- grunnleggende teori om barnets motoriske utvikling

- grunnleggende teori om barnets sanseevne

- fortellinger, rim og sanger

- leker med tau og hoppetau

- leker med stor ball

- rolige leker

- «hopp i det»-leker
og mye, mye annet

Detaljer

Forlag
Gyldendal akademisk
Innbinding
Spiral
Språk
Bokmål
Sider
194
ISBN
9788205464902
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Originaltittel
Små glade ben
Format
22 x 26 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Små glade bein:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Snill

Gro Dahle
Innbundet 
299,- 329,-
 

Ludde

Ulf Löfgren
Innbundet 
272,- 299,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv