– Jeg har jaktet på en slik bok i årevis, men har hittil ikke funnet en som passer min smak og tidsramme! Denne boken er derimot en liten perle på mange måter, med oppskrifter og ingredienser som alle er sunne og tar utgangspunkt i grovere meltyper, fremfor hvitt mel som etter min mening er både kjedelig, usunt og smakløst ... Wholefoods vil også si at man nytter seg av mer kortreiste ingredienser, både i form av grønnsaker, frukt og kjøtt. Hensikten med denne boken er å få leseren til å spise både sunnere og enklere, med smaker som komplimenterer hverandre ypperlig! En strålende bok på alle måter, spesielt rettene fra det italienske og spanske kjøkken! Glimrende!
Cooking With Wholefoods
This exciting collection of over 100 health-giving recipes features tempting recipes for breakfasts and brunches; soups and light meals; main courses; tarts, pies and pizzas; salads; side dishes; desserts; and cakes, bakes and breads. Les mer
Medlemsvurdering:
Jeg har jaktet på en slik bok i årevis, men har hittil ikke funnet en som passer min smak og tidsramme! Denne boken er derimot en liten perle på mange måter, med oppskrifter og ingredienser som alle er sunne og tar utgangspunkt i grovere meltyper, fremfor hvitt mel som etter min mening er både kjedelig, usunt og smakløst ... Wholefoods vil også si at man nytter seg av mer kortreiste ingredienser, både i form av grønnsaker, frukt og kjøtt. Hensikten med denne boken er å få leseren til å spise både sunnere og enklere, med smaker som komplimenterer hverandre ypperlig! En strålende bok på alle måter, spesielt rettene fra det italienske og spanske kjøkken! Glimrende!Jeb
Detaljer
- Forlag
- Lorenz Books
- Innbinding
- Innbundet
- Språk
- Engelsk
- ISBN
- 9780754819288
- Utgivelsesår
- 2009