Food pharmacy

en fortelling om tarmfloraer, beskyttende bakterier, forskning og antiinflammatorisk mat : ordineres til alle som vil spise seg til et friskere liv : kan ikke overdoseres

; Mia Clase ; Ulrika Ekblom (Fotograf)

Å leve et så friskt liv som mulig er i stor grad koblet til hva du spiser. Forfatternes populære blogg, Food Pharmacy, handler om akkurat det. Nå kommer også boken om hvordan du kan spise den sunneste og mest antiinflammatoriske maten, og alt serveres upretensiøst med en god porsjon humor. Les mer
Vår pris: 305,-
Spar: 44,-
Veil. pris: 349,- (Innbundet)

Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

Å leve et så friskt liv som mulig er i stor grad koblet til hva du spiser. Forfatternes populære blogg, Food Pharmacy, handler om akkurat det. Nå kommer også boken om hvordan du kan spise den sunneste og mest antiinflammatoriske maten, og alt serveres upretensiøst med en god porsjon humor.

Dette er en fortelling om inflammasjon, tarmflora, slemme og snille bakterier, vitenskaplige studier, hypokondri, metaanalyser, gurkemeie og antiinflammatorisk mat - forklart på en mer tilgjengelig måte enn du noensinne kunne forestille deg. Selvsagt med oppskrifter og fakta om de antiinflammatoriske heltene i kjøkkenet - som du snart ikke kommer til å kunne være foruten.

All fakta er godt understøttet ved professor Stig Bengmark, sjefskirurg og klinikksjef på Lunds universitet, med over 30 års erfaring med forskning på magens bakterier og hvordan maten vi spiser påvirker kroppen. Han mener at alle kroniske sykdommer har en og samme årsak - et utslitt immunforsvar forårsaket av kronisk inflammasjon. Derfor ville Mia og Lina finne ut av hvordan man kan leve så antiinflammatorisk som mulig - uten stress og perfeksjonsjag. Det kommer du også til å ville!

Fakta