Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Gladere mage, gladere deg

maten og livsstilen som fornyer og reparerer tarmen

«Gry er en fantastisk dyktig formidler.»

Fedon A. Lindberg, Lege, spesialist i indremedisin, ernærings- og liv

Har du stadig vondt i magen, er oppblåst eller litt uvel? I Gladere mage, gladere deg lærer du hvordan du kan bedre tarmfloraen og få det bedre i hele kroppen.

Kostholds- og fermenteringsekspert Gry Hammer guider deg gjennom fordøyelsessystemet og deler et vell av konkrete råd, praktiske bevissthetsøvelser og favorittoppskriftene på mat som fremmer fordøyelsen og gleder tarmen. Les mer

375,-

429,- Spar: 54,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Har du stadig vondt i magen, er oppblåst eller litt uvel? I Gladere mage, gladere deg lærer du hvordan du kan bedre tarmfloraen og få det bedre i hele kroppen.

Kostholds- og fermenteringsekspert Gry Hammer guider deg gjennom fordøyelsessystemet og deler et vell av konkrete råd, praktiske bevissthetsøvelser og favorittoppskriftene på mat som fremmer fordøyelsen og gleder tarmen. I tillegg til frokost, lunsj, middag og dessert får du herlige, styrkende shots, enzymsnop mot fordøyelsesplager og drikker som nærer de gode tarmbakteriene.

La ikke en ustabil mage styre livet ditt - med denne boken kan du starte livsendringen i dag!

12 trinn til en glad mage Bedre tarmflora på 5 dager (ja, det er mulig!) Magevennlige superhelter 5-dagersmeny Over 60 oppskrifter på enkel, magevennlig hverdags- og kosemat Magevennlige bevissthetsøvelser

Gry Hammer er matentusiast, fermenteringsekspert, yogalærer, spesialist på eteriske oljer og opptatt av samspillet mellom oss mennesker og jorda. Hun skriver bøker, holder kurs, foredrag og webinarer og driver nettstedet gryhammer.no. Hammer er kjent for sin kunnskap om matkultur, matkvalitet og tradisjonsrike og helsefremmende tilberedningsmetoder og har utgitt en rekke populære bøker om mat og helse.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
202
ISBN
9788202742973
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Format
25 x 18 cm

Bla i boka

Anmeldelser

«Gry er en fantastisk dyktig formidler.»

Fedon A. Lindberg, Lege, spesialist i indremedisin, ernærings- og liv

«Spennende og nyttig om hvordan livsstil påvirker tarmfloraen og helsen vår.»

Sofie og Erik Hexeberg, Leger, spesialister på mat som medisin, og forfatt

«Jeg klarer ikke legge boken fra meg.»

Anne Hansen, Leser

«Boka er rikt illustrert, lett å lese og velskrevet. Anbefales!» «... en flott praktisk bok med kunnskap om forskjellige temaer som påvirker magen og tarmen, samt oppskrifter på magevennlig mat.»

Anita Ness, Artemisias Verden (blogg)

«Boka var magisk og traff meg rett i hjertet. Du er helt rå, og jeg elsker at du deler så raust av din kunnskap. Du skriver grundig, men likevel lett forståelig, om at også traumer og stress kan påvirke fordøyelsen, ikke bare maten. Det er et viktig perspektiv mange kanskje ikke er klar over. Jeg heier på den viktige jobben du gjør.»

Britt Iren Helgesen, Ernæringsterapeut

«Denne boken er relevant, lærerik, og godt skrevet. Og sist men ikke minst: Den er vakker! Ser fram til å ta i bruk den nye kunnskapen jeg har fått. Anbefales!»

Berit K. Bjørnholt, Villkokk

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Gladere mage, gladere deg:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv