Jamies supermat

; Jamie Oliver (Illustratør) ; Paul Stuart (Illustratør) ; Freddie Claire (Illustratør) ; Lisbeth Kristoffersen (Oversetter)

Jamie har blitt helsebevisst! Med hans herlige mat forebygger du nå sykdom, blir noen kilo lettere og litt gladere.Etter snart 30 år på kjøkkenet (og tett opp til egen 40-årsdag) bestemte Jamie seg for å lage en kokebok hvor all maten var med på å sikre helsa til den som bruker boka. Les mer

Vår pris
409,-
Spar
40,-

Veil. pris: 449,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Innbundet
Legg i
Vår pris: 409,-
Spar: 40,-

Veil. pris: 449,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

Jamie har blitt helsebevisst! Med hans herlige mat forebygger du nå sykdom, blir noen kilo lettere og litt gladere.Etter snart 30 år på kjøkkenet (og tett opp til egen 40-årsdag) bestemte Jamie seg for å lage en kokebok hvor all maten var med på å sikre helsa til den som bruker boka. Derfor har det blitt den boka som Jamie har lagt mest arbeid i, og den har allerede endret livet hans. Målet er at den også skal være et viktig steg i riktig retning for alle andre som bruker den.Jamie har brukt nesten to år på å intervjue og møte ernæringseksperter, forskere og professorer. Sammen med teamet sitt har han utarbeidet et nittitalls oppskrifter som kiler smaksløkene dine og gir deg balanserte måltider som inneholder næringsstoffer som gjør deg friskere og gir deg energi og humør til å takle alt du har lyst til å gjøre. De fleste som bruker denne boka, vil merke at vekten går ned og humøret går opp.Ved å bruke en håndfull av Jamies kostholdsråd, har du redskaper til å få et sunnere liv!For første gang har Jamie tatt alle bildene til boka selv. Imponerende!Jamie Oliver er en verdenskjent kokk, forfatter og tv-personlighet, dette er hans 13. bok på norsk.

Fakta

Bla i boka