Maggis metode

matglede = livsglede

; Margrethe (Maggi) Gausel (Fotograf)

For noen år siden endret Margrethe «Maggi» Gausel og mannen hennes Tormod livsstil, og tok av til sammen 60 kg. Fra sigarettrøyking og mye feil mat, til næringsrik, fargerik og spennende mat med måltid og matglede i fokus. Les mer
Vår pris
349,-
Spar
50,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Innbundet
Legg i
Vår pris: 349,-
Spar: 50,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

For noen år siden endret Margrethe «Maggi» Gausel og mannen hennes Tormod livsstil, og tok av til sammen 60 kg. Fra sigarettrøyking og mye feil mat, til næringsrik, fargerik og spennende mat med måltid og matglede i fokus.

Dette resulterte etter hvert i de bestselgende kokebøkene «Balanse», «Godt nok» og til slutt «Godt nok junior». Nå kommer boken «Maggis metode» som kan bidra til en varig livstils- endring. Hele familien på seks er medvirkende i dette, og hovedfokuset er sunn og god mat der det meste er lovlig og med selve måltidet som det sentrale.

«Maggis metode» vil inneholde ulike virkemidler for å planlegge og gjennomføre måltider for små og store familier. Og selvfølgelig mange oppskrifter sammen med flotte bilder. Det vil også være plass for egne notater i boken.

Stikkord om bokens innhold:
«Slankehistorien»
Livsstil eller diett?
Hvordan endre matvaner? Matdagbok
Handlelister
60 oppskrifter

Fakta