Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Min sunne livsstilsdagbok

Med mottoet «Det skal være lett å leve sunt» har Desirée Andersen de siste femten årene hjulpet tusenvis at kvinner å nå sine livsstilsmål - enten det har vært et ønske om å gå ned i vekt, komme i bedre form eller få mer energi i hverdagen. Les mer

308,-

339,- Spar: 31,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Med mottoet «Det skal være lett å leve sunt» har Desirée Andersen de siste femten årene hjulpet tusenvis at kvinner å nå sine livsstilsmål - enten det har vært et ønske om å gå ned i vekt, komme i bedre form eller få mer energi i hverdagen. Men at noe er lett, gjør det ikke nødvendigvis enkelt å gjennomføre uke etter uke.

I Min sunne livsstilsdagbok får du hjelp til nettopp det! Den er ikke bare en plan du kan følge dag for dag. Den er et verktøy som hjelper deg til å bli RÅ på å gjennomføre de daglige valgene du trenger å ta for å nå dine mål.

Fylt med over 80 inspirerende oppskrifter, korte og effektive treningsprogrammer, sunne søtsaker, kostplaner, treningsplaner og viktige mentale verktøy er dette boka for deg som har lyst til å gi hverdagen, kroppen og humøret en skikkelig boost!

Dette er den fjerde boken til Desirée Andersen om sunn livsstil og trening.

Detaljer

Forlag
Strawberry Publishing
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
248
ISBN
9788234701078
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Format
22 x 15 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Min sunne livsstilsdagbok:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Bernt
Ny!

Bernt

Erica Berntsen
Innbundet 
429,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv