BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Næring til ny kropp

åndelige øvelser, supermat og sjamanske teknikker som gjenvinner og opprettholder god helse

Med utgangspunkt i mer enn 25 års erfaring som medisinsk antropolog - samt i sin egen reise tilbake fra dødens rand - beskriver den anerkjente læreren i sjamanisme hvordan vi avgifter kroppen ved hjelp av supermat, kaster av oss nedbrytende historier fra fortiden og arbeider med vårt lysende energifelt for å heale kroppen. Les mer

209,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Med utgangspunkt i mer enn 25 års erfaring som medisinsk antropolog - samt i sin egen reise tilbake fra dødens rand - beskriver den anerkjente læreren i sjamanisme hvordan vi avgifter kroppen ved hjelp av supermat, kaster av oss nedbrytende historier fra fortiden og arbeider med vårt lysende energifelt for å heale kroppen. Dette er veien til å skape en kropp som heales raskt, bevarer sin ungdommelige livskraft og holder deg forent med ånden, jorden og en fornyet fornemmelse av hensikt.

«Jeg oppdaget at plantene som var høyest verdsatt av sjamanene i regnskogen, kunne hjelpe oss med å bryte inn i de passordbeskyttede områdene i DNA-et vårt der instruksjonene til hvordan man skaper en ny kropp, ligger lagret.»

Med banebrytende kunnskap om tilfriskning og en 7-dagers kostholdsplan med oppskrifter

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202634599
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Grow a new body

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Næring til ny kropp:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv