Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Omstart 30

en 30 dagers anti-inflammatorisk kostholdsplan med mat som medisin

Med Berit Nordstrands smarte byttetriks blir hverdagsmaten en forfriskende omstart for kroppen i løpet av en måned. Kom i gang nå! Les mer

409,-

449,- Spar: 40,-

Sendes innen 1 virkedag

Enkle byttetriks
Tanken bak er å dempe inflammasjonen i kroppen ved å bytte ut matvarene som kan gi irritasjon med gode varer som har motsatt effekt. Den sunne maten demper betennelsestilstander i kroppen og bedrer kroppens eget vedlikehold av den livsviktige tarmen. Dermed reduseres helseplagene som ofte følger en tarm i ubalanse.

En metode for alle
Enten man sliter med helseplagene som knyttes til inflammasjon eller ikke, er Nordstrands kostholdsråd til hjelp siden de også forebygger slike plager. «Metoden passer for deg som vil ha mer overskudd og en friskere kropp. Jeg har laget metoden for alle. Det eneste du trenger å gjøre, er å spise mat som medisin i 30 dager,» sier Berit Nordstrand. Har du dårlig konsentrasjon og søvnvansker? Eller ubehag knyttet til overvekt, sure oppstøt, luftplager og irritabel tarm, eller lite energi, smerter i kroppen, eksem, astma og allergi? Nordstrand har god erfaring med at man kan få bedre hverdager med litt endring i matvanene.

Bli en enda bedre deg
På 30 dager prøver du ut mat som demper inflammasjon, mens du står over ingredienser som kan skape eller nære betennelsestilstand i kroppen. Byttetriksene er enkle grep uten nitid telling av kalorier, og du spiser deg god og mett hver dag. Etter de 30 dagene finner du ut hvilke matvarer som passer for akkurat deg og din kropp, og som du da kan fortsette med. Matvarene som skaper plager kan du nå velge bort. Nå har du ny og nyttig kunnskap om hvilken kost som gjør deg godt, og kan fortsette med hverdagskosten kroppen din trives best med.

Gi deg selv en omstart og merk effekten etter bare en måned. Lege og ernæringsekspert Berit Nordstrand gir tips, forklaringer, råd og oppskrifter til maten som gjør hverdagene dine bedre. Hun forklarer både hvorfor og hvordan.

30-dagersmetoden består i:
Mat som kan styrke gode tarmbakterier, bedre vedlikeholdet av tarmslimhinnen, reparere lekk tarm og dermed dempe inflammasjon og tilhørende helseplager.

Boken inneholder:

  • Basisoppskrifter for hva du bør forberede før du starter
  • 50 oppskrifter på maten i eliminasjonsfasen
  • Ukeplan for middag og lunsj
  • Plan for re-introduksjonsfasen

 

 

Hilsen fra forfatteren:

«Jeg har forsøkt å lage en praktisk bok som beskriver en metode hvor alle råd er kunnskapsbaserte, underbygget av forskning og av klinisk erfaring i individuell kostholdsbehandling gjennom mange år. Metoden OMSTART 30 vil gi kroppen din en sjanse til å hente seg inn, få en ny start eller ny giv og kanskje en oppvåkning idet du får erfare mat som medisin på egen kropp – dine nye matvalg kan gjøre stor endring i hvordan du har det.»

Berit Nordstrand

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
299
ISBN
9788205522237
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Format
25 x 21 cm
Nr
8156506

Medlemsblad

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

G
Gry – 25.08.2021

– Grei bok men ikke noe spesielt nytt innen kosthold

S
Siv – 09.02.2021

– Omstart 30

Oppdag mer

Bøker som ligner på Omstart 30:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv