Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Spis deg best

mat for deg som vil yte langt og lenge

Her lærer du å lage enkel og delikat mat som får deg til å prestere på topp! Les mer

362,-

398,- Spar: 36,-

Sendes innen 3 - 14 dager

Du trener knallhardt på høstmørke skogstier. Du legger utallige mil bak deg på sykkelsetet. Du har sikkert også svettet deg gjennom de fleste skiløypene i marka. For neste mål er Birken, Den Store Styrkeprøven eller New York-maraton. Du føler deg godt forberedt.

Men hva med det du spiser - har du tenkt på det? Resultatene dine - både på trening og i konkurranser - kan forbedres betraktelig hvis du lærer deg noen gode matvaner. Det handler om mat før, under og etter trening og konkurranser, men det handler like mye om hverdagsmaten. Og det handler om karbohydrater. Mye karbohydrater.

I denne boka vil du lære hva, hvordan og hvor mye du bør spise før og etter trening. Vi vil vise deg hva konkurransekostholdet ditt bør inneholde for å sikre kroppen nok energi helt fram til målstreken. Vi vil inspirere deg til å bytte ut brødskivene med mer spennende - men like nyttig - mat. Du vil få se hvordan du kan lagekjempegode middager, fristende sportsdrikker og effektiv karbosnacks. Vi vil vise deg nye måter å tenke salat og nøtter på. Du vil få en ny opplevelse av havregrøt. Kort sagt: Du vil lære å lage enkel og delikat mat som gir deg all den energien du trenger for å prestere på topp!

Detaljer

Forlag
Dinamo forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
223
ISBN
9788280712486
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2011
Format
25 x 25 cm
Nr
9023909

Kunders vurdering

C
Cong – 01.05.2019

– 99 sider med teori. Jeg ønsket bare å kjøpe en bok med matoppskrifter for trening. Den ene treningsboka etter den andre skuffer og skuffer. Lurer på om jeg bare skal forholde meg til Gordon Ramsay og Jamie Oliver. Disse folka og deres treningsbøker altså. Mat for trening. Da tenker jeg matoppskrifter og sunn mat for trening. Ikke 99 sider teori uffa meg. Den ene norske treningsboken for mat etter den andre bare skuffer og skuffer. Er det så vanskelig å bare lage en sunn matbok for trening uten teori og sånt tull? Matoppskriftene i denne boken er fantastisk god laget. Boken får 1 stjerne på grunn av 99 siders teori bullcrap. Jeg ønsket bare matoppskrifter. Lage mat og gå rett på sak. Ikke lese 99 siders teori. Bortkastet tid.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Spis deg best:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv