Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Sprudlende sunn

spis deg til mer energi!

Hva du velger å spise har mer å si enn du tror, og påvirker i stor grad hvordan du takler hverdagen. I maten vår ligger nøkkelen til både tid og overskudd.

I denne boken får du vite hva du skal spise for å lage fest i kroppen, slik at du møter dagene mer opplagt og sprudlende. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
Hva du velger å spise har mer å si enn du tror, og påvirker i stor grad hvordan du takler hverdagen. I maten vår ligger nøkkelen til både tid og overskudd.

I denne boken får du vite hva du skal spise for å lage fest i kroppen, slik at du møter dagene mer opplagt og sprudlende. La fargene ta plass på tallerkenen din, og lær hvordan du bygger et kosthold ut fra hva kroppen din ønsker. Små grep og smarte valg er det som skal til. En god tarmhelse og riktig kosthold gir grunnlaget for en frisk kropp og en hverdag med overskudd og glede.

Linn Stokstad, kjent som "Sprudlende sunn", er ernæringsrådgiver og arbeider med mennesker som ønsker å endre livsstil. Hun er speiselt opptatt av å inspirere til å spise mer fargerik mat, slik at kroppen har det best mulig. Som mamma til to gutter har Linn også massevis av tips og triks for å trylle maten sunnere, slik at også de minste i familien får i seg mer næring.

Medlemsvurdering:
Har dessverre ikke fått laget så mange av oppskriftene enda, men boken i seg selv er veldig inspirerende og jeg gleder meg til å prøve flere oppskrifter.

Marija Sabo Borgen

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Frisk forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
240
ISBN
9788293428558
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Format
26 x 22 cm

Kunders vurdering

M
Marija Sabo Borgen – 01.06.2021

– Har dessverre ikke fått laget så mange av oppskriftene enda, men boken i seg selv er veldig inspirerende og jeg gleder meg til å prøve flere oppskrifter.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Sprudlende sunn:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen
Ny!

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-
Palestina
Ny!

Palestina

Odd Karsten Tveit
Innbundet 
393,- 449,-
 
Stormen
Ny!

Stormen

Ivo de Figueiredo
Innbundet 
419,- 479,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv