Tarmens medisin

6 smarte trinn til sunn tarm, friskere kropp og klart hode

; Jan Ivar Nykvist (Bidragsyter)

Med lege Berit Nordstrands 6-trinnsmetode kan du endre din tarmflora og få store helsegevinster. Les mer
Vår pris: 349,-
Spar: 50,-

Veil. pris: 399,- (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

Tarmens medisin er både et medisinsk oppslagsverk og en 6-trinnsmetode til sunn tarm, friskere kropp og et klart hode. Her loser lege Berit Nordstrand deg trygt fram til nye kostholdsvaner og en bedret tarmfunksjon. Du får kjenne på kroppen hvordan det gir deg energi og overskudd, bedrer opptaket av næring, reduserer opptaket av kalorier, demper betennelser, styrker og stabiliserer immunforsvaret, letter sinnsstemningen og bedrer nattesøvnen. Du får oppskrifter på matretter som både smaker godt og beriker tarmfloraen.

Boka består av en generell metodedel som vil styrke tarmfloraen hos alle. Den andre delen belyser særlig nyttige råd ved tilstander som irritabel tarm, autoimmune og betennelsesrelaterte lidelser, atferdsforstyrrelser som ADHD og autisme, samt depresjon og demens. 

Kort sagt, Tarmens medisin gir en metode som sikrer en friskere kropp samtidig som nye matvaner ivaretar miljøet, og på toppen av det hele styrker hjernen.

Berit Nordstrand er lege, spesialist i klinisk farmakologi og rus- og avhengighetsmedisin og kognitiv terapeut. Hun har skrevet en rekker bøker om kosthold og helse. Følg gjerne Berit på bloggen www.beritnordstrand.no og i sosiale medier.

 

Fakta