Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Tarmens medisin

6 smarte trinn til sunn tarm, friskere kropp og klart hode

Med Berits 6-trinnsmetode kan du endre din tarmflora og få store helsegevinster av det.
Tarmens medisin er både et medisinsk oppslagsverk og en 6-trinnsmetode til sunn tarm, friskere kropp og et klart hode. Les mer

249,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Med Berits 6-trinnsmetode kan du endre din tarmflora og få store helsegevinster av det.
Tarmens medisin er både et medisinsk oppslagsverk og en 6-trinnsmetode til sunn tarm, friskere kropp og et klart hode. I denne boken loser Berit Nordstrand deg trygt mot nye kostholdsvaner og en bedret tarmfunksjon. Du får kjenne på kroppen hvordan dette kostholdet gir deg energi og overskudd, bedrer opptaket av næring, reduserer opptaket av kalorier, demper betennelser, styrker og stabiliserer immunforsvaret, letter sinnsstemningen og bedrer nattesøvnen. Du får oppskrifter på matretter som både smaker godt og beriker tarmfloraen. Boken består av en generell metode-del som vil styrke tarmfloraen hos oss alle. Den andre delen belyser særlig nyttige råd ved tilstander som irritabel tarm, autoimmune og betennelsesrelaterte lidelser, adferdsforstyrrelser som ADHD og autisme, samt depresjon og demens.

Kort sagt, Tarmens medisin gir en metode som sikrer oss en friskere kropp samtidig som dine nye matvaner ivaretar miljøet og på toppen av det hele styrker hjernen din.

Om forfatteren

Berit Nordstrand er lege, spesialist i klinisk farmakologi og i rus- og avhengighetsmedisin og kognitiv terapeut. Berit har skrevet en rekker bøker om kosthold og helse. Følg gjerne Berit på bloggen www.beritnordstrand.no og i sosiale medier.

Medlemsvurdering:
Gir veldig mye fin informasjon. Det mye vi har lært er sunt, liksom , men hun forteller om hvorfor ting er sunt og hun viser til forskning som er gjort rundt om i verden på forskjellige typer mat. Veldig inspirernde for den som har erkjent at ens egen helse er ens eget ansvar. Du blir det du spiser. Det er viktigere enn noensinn i vår forurensete verden. Veldig inspirerende bok, gode og enkle oppskrifter, lett å leve etter.

Anna Catharina Christie Brand- Hansen

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788205538788
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

E
E. Andreassen – 29.06.2019

– Din vei til en bedre hverdag

S
Sofia Windjusveen – 28.05.2019

– Opplysende!

B
Britt eva evjen – 02.04.2019

– Mye å lære her

A
Anna Catharina Christie Brand- Hansen – 26.12.2018

– Gir veldig mye fin informasjon. Det mye vi har lært er sunt, liksom , men hun forteller om hvorfor ting er sunt og hun viser til forskning som er gjort rundt om i verden på forskjellige typer mat. Veldig inspirernde for den som har erkjent at ens egen helse er ens eget ansvar. Du blir det du spiser. Det er viktigere enn noensinn i vår forurensete verden. Veldig inspirerende bok, gode og enkle oppskrifter, lett å leve etter.

L
Leser – 08.02.2018

– Berit har et fantastisk budskap, og når hun snakker med sin enorme kjærlighet til mat som gjør godt, så er boka HELT fantastisk. Hennes kunnskap om mat og avhengighet har tidligere gitt meg fantastisk innsikt og motivasjon. I denne boken dog, luller hun seg litt for mye ned i dommedagsprofetier og massiv helseangst, noe som demotiverer litt og trekker karakteren litt ned.

K
Kåre Idsøe – 01.02.2018

– bra bok med mange oppskifter med gode råd!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Tarmens medisin:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv