– Viktig og lettlest bok . Anbefales!
Hva og når skal vi spise?
Det var ingen som telte kalorier eller karbohydrater. Og selv i samfunn med god tilgang på mat, var det de færreste som ble overvektige. I dag blir vi fortalt hva vi skal spise. Likevel blir majoriteten av oss overvektige, og mange blir syke av kostholdet. Hva er galt med kostholdet vårt, og hvorfor er det så mange motstridende budskap om hva vi skal spise? Hvem har rett, om noen? Les mer
Denne boken gir deg et nytt blikk på hva vi egentlig skal spise, og hvorfor. Å spise sunt er egentlig veldig enkelt, om du bare vet hva du skal navigere etter. Her får du oppdatert og forskningsbasert informasjon om det viktige samspillet mellom kroppen og maten, slik at du kan ta bedre valg i matveien og få bedre helse som resultat.
Marit Kolby har bachelorgrad i matvitenskap og mastergrad i ernæringsbiologi, og jobber som høyskolelektor og forsker ved Oslo Nye Høyskole. Hun er en utrettelig formidler av ny ernæringskunnskap gjennom vitenskapelige tidsskrifter, aviser og nettsteder, podkaster og andre sosiale medier, og har etablert seg som en frittalende og nytenkende stemme i den offentlige ernæringsdebatten.
Medlemsvurdering:
Spennende, lærerik og informativ bok. Denne burde mange lese...Knut Thorvaldsen
Detaljer
- Forlag
- Frisk
- Innbinding
- Innbundet
- Språk
- Bokmål
- Sider
- 192
- ISBN
- 9788284370057
- Utgave
- 1. utg.
- Utgivelsesår
- 2022
- Originaltittel
- Hva og når skal vi spise?
- Format
- 22 x 17 cm
- Nr
- 8204845
Lytt til utdrag
Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven
Les utdrag
Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag herBla i boka
Kunders vurdering
Skriv en vurdering
– Spennende, lærerik og informativ bok. Denne burde mange lese...
– Veldig interessant, lettfattelig og lærerik bok. Anbefales!
– Boken er fundert på forskning og grundig vurdert viten som presenteres på en ydmyk og åpen måte. Dette gjør denne boken tiltrekkende og meget relevant også for oss som ellers styrer unna alt som kan se ut som en selvhjelpsbok!
– Bli klok på hva du skal spise. Gjør å spise så mye enklere. Trenger denne kunnskapen for å ta gode matvalg