Rabattkode: skuddår for -29 % på nesten alt*
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Slankereisen

5 etapper til et lettere liv

Boka for deg som har gitt opp håpet om et lettere liv. Kan Bård Hoksrud, kan også du!

Bård Hoksrud er et matvrak, sånn er det bare. Han har, som veldig mange av oss, brukt mat som en stødig følgesvenn gjennom livets opp- og nedturer. Les mer

199,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Boka for deg som har gitt opp håpet om et lettere liv. Kan Bård Hoksrud, kan også du!

Bård Hoksrud er et matvrak, sånn er det bare. Han har, som veldig mange av oss, brukt mat som en stødig følgesvenn gjennom livets opp- og nedturer. Gleder feires med sjokolade og kake, sorg og tilbakeslag døyves med potetgull og is. Slik var det, til vekten en dag bikket et tall som luktet høyt blodtrykk og kjipe livsstilssykdommer. Bård innså at han trengte eksperthjelp. Takket være sykepleier og ernæringsekspert Hege Hasler Barhaughøgda, har han nå gått ned nærmere 40 kilo.
Han har jublet, svettet og hørt sjokoladen rope til ham fra butikkhyllene. Han har stagnert og gått på smell etter smell, likevel har han klart å fortsette. I boka får du følge hans ferd mot et lettere liv. Du får også kunnskapen, oppskriftene, ukeplanene og skråblikket som gjør det mulig for deg å få det til, du også. Å legge om livsstilen er både enklere og lurere enn du tror!

Detaljer

Forlag
Kagge
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788248928751
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Slankereisen:

Fri

Lea Ypi
Innbundet 
349,- 399,-

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv