Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Vaneknuseren

Ønsker du å gå ned i vekt og bli der? Har du satt deg som mål å legge om til en sunnere livsstil? «Vaneknuseren» viser hvordan du med små steg kan bryte med uvaner du har lagt deg til og endre måten du tenker på. Les mer

299,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Ønsker du å gå ned i vekt og bli der? Har du satt deg som mål å legge om til en sunnere livsstil? «Vaneknuseren» viser hvordan du med små steg kan bryte med uvaner du har lagt deg til og endre måten du tenker på.

I «Vaneknuseren» får du en innføring i de gode vanene som over tid endrer livet ditt. Det handler om å få hjernen med på livsstilsendringen og innarbeide en ny måte å tenke på. Det betyr å ta et
oppgjør med din indre sabotør og oppdage viktigheten av å gi deg selv forståelse og kjærlighet. I boken finner du konkret hjelp og en metode som fungerer.

Boken tar for seg matvaner, men vel så viktig er søvn, fysisk aktivitet, vanninntak og egenomsorg. Ved hjelp av små grep dag for dag vil du gradvis oppnå varig endring, og til slutt har du knust uvanene og fått nye rutiner som blir like selvfølgelige som å pusse tennene.

Ingvill Weider er økonom, og gikk ned 30 kilo over fem år ved hjelp av langsiktig vaneendring. Hege Leandersen er spesialsykepleier med utdanning innen psykisk helse og kognitiv terapi. Sammen har de videreutviklet metoden Ingvill brukte, og startet kursopplegget Weight Wellness. «Vaneknuseren» er deres første bok.

Detaljer

Forlag
Bonnier norsk forlag
Språk
Bokmål
ISBN
9788234717635
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Vaneknuseren

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Vaneknuseren:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv