BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Logistikkledelse

Logistikkledelse tar for seg prinsipper og metoder for styring av logistikk og forsyningskjeder. Boka har gjennomgått en større revisjon og gir en oppdatert oversikt over basiskunnskapene i logistikkfaget, blant annet en bredere innføring i ulike metoder for lagerstyring i forskjellige situasjoner. Les mer

699,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Logistikkledelse tar for seg prinsipper og metoder for styring av logistikk og forsyningskjeder. Boka har gjennomgått en større revisjon og gir en oppdatert oversikt over basiskunnskapene i logistikkfaget, blant annet en bredere innføring i ulike metoder for lagerstyring i forskjellige situasjoner.

Bokas målgruppe er studenter og praktikere med interesse for strategi, men også de som er opptatt av den mer konkrete ledelse og utføring av logistikkoppgaver. Logistikklededelse benyttes som pensumbok for studenter ved høyskoler på både bachelorspesialisering og masterkurs innen logistikkfaget. Boka er også aktuell for ledere i industri-, handels- og logistikkbedrifter, og den brukes som kursbok av Norsk forbund for innkjøp og logistikk, NIMA.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
330
ISBN
9788202525927
Utgave
5. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
Logistikkledelse
Format
24 x 17 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Logistikkledelse:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Hoffnarren
179,-

Hoffnarren

Anne Gunn Halvorsen
Innbundet 
179,- 329,-
 

Audiens

Anne Gunn Halvorsen
Innbundet 
262,- 299,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv