Sett, men ikke hørt

en historie om overgrep

Sett, men ikke hørt er en sann historie om overgrep. En seks år gammel jente blir voldtatt. Hun finner ikke hjelpen hun trenger og utvikler Post Traumatisk Stress Syndrom. Tretti år senere oppdager hun at hennes barndomstraumer handler om mer enn seksuelle overgrep. Les mer
Vår pris
240,-
Spar
24,-

Veil. pris: 264,-  (Paperback)
Leveringstid: Produseres på bestilling

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 240,-
Spar: 24,-

Veil. pris: 264,-  (Paperback)
Leveringstid: Produseres på bestilling

Om boka

Sett, men ikke hørt er en sann historie om overgrep. En seks år gammel jente blir voldtatt. Hun finner ikke hjelpen hun trenger og utvikler Post Traumatisk Stress Syndrom. Tretti år senere oppdager hun at hennes barndomstraumer handler om mer enn seksuelle overgrep.
Fra hun er fem til femti år kan du følge noen av hennes tanker, følelser og handlinger i prosessen med å forstå verden og seg selv.
«Historien er ikke enestående. Den er kun én av mange. Min historie er lik en fjelltur på området. Mange har tatt den samme turen, bare stoppet på ulike steder», sier forfatteren.
«Sett, men ikke hørt» er en lyrisk fortelling. Boka er skapt for voksne med interesse for aspekter knytta til traumer, overgrep og prosessen utsatte går igjennom for å ta tilbake sitt liv.

Fakta