Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Dundyne STAY Fantastic medium 140x220 cm

Finnes i disse størrelsene:

4299,-
Sendes innen 2 virkedager

Spesielt til deg som ønsker en dyne som passer sommer som vinter. STAY bag medfølger ved kjøp av STAY dyne. Ta med deg dyne og pute på tur, eller bruk baggen til oppbevaring av STAY dunprodukter.

Kvalitetsnivået STAY Fantastic har fått den betegnelsen med god grunn. Alle STAY Fantastic dundynene er fylt med den reneste hvite muscovy dun med 90 % dun og 10 % små fjær. Myk og utrolig behagelige cambric kvalitet i 100 % bomull er valgt med omhu som trekk, og passer perfekt til dunen vi har valgt spesielt for denne delen av STAY kolleksjonen. Dunens enestående egenskaper til å håndtere fukt, regulere temperatur og gi utsøkt komfort kommer til sin rett i disse dundynene. Selvsagt for oss, men ikke gitt for alle. Dunen er sporbar tilbake til opprinnelsen og etterlever de strengeste europeiske standarder når det gjelder renhet og kvalitet.

Dynen er norskprodusert, svanemerket og allergivennlig. Downpass-merket som er det best etablerte sporingssystemet for dun og fjær.

Mål: 140x220 cm
Materiale: 90 % Muscovy dun, 10 % små fjær. Trekket er i 100 % bomullscambric. Rutesydd 4x8 for optimal fordeling av dun. Fyllvekt 560 gram, 725 cuin bæreevne. Norskprodusert, svanemerket og allergivennlig. 

 

 

 

Nr: 8194386

Kunders vurdering

Flere produkter fra Norsk Dun:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv