Dyrehagen i Berlin

; Åse Feiring Cave (Oversetter)

En uforglemmelig og hjerteskjærende roman om en tapper foreldreløs jente og en sjokkerende hemmelighet fra andre verdenskrig. Inspirert av en sann historie og midt i blinken for alle som likte Barna fra toget, Tatovøren i Auschwitz og Alice-nettverket. Les mer
Vår pris
157,-
Spar
22,-

Veil. pris: 179,-  (E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

E-bok
Legg i

Er du interessert i historiebøker ?
Bli med i fordelsklubben Vår historie.

E-bok
Legg i
Vår pris: 157,-
Spar: 22,-

Veil. pris: 179,-  (E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

Er du interessert i historiebøker ?
Bli med i fordelsklubben Vår historie.

En uforglemmelig og hjerteskjærende roman om en tapper foreldreløs jente og en sjokkerende hemmelighet fra andre verdenskrig. Inspirert av en sann historie og midt i blinken for alle som likte Barna fra toget, Tatovøren i Auschwitz og Alice-nettverket.

Berlin, 2019: Britiske Bethan har fått seg jobb som veterinær i dyrehagen i Berlin. Med seg hjemmefra har hun en liste over tyske kvinnenavn som hun fant i sin avdøde mors smykkeskrin. Øverst på listen står det «Katharina Heinroth». Ingen kan gi henne svar på hvem disse kvinnene er, men Bethan klarer ikke å la det ligge ...

Dyrehagen i Berlin, 1943: Da foreldrene til ti år gamle Adelaide og hennes nyfødte søster blir drept i et bombeangrep, oppsøker en knust Adelaide morens beste venninne, Katharina Heinroth. Den snille dyrepasseren tar de to jentene under sine vinger. Bombingen fortsetter, og Adelaide prøver etter beste evne å stenge ute alt det fryktelige ved å ta seg av lillesøsteren og leke med de søte apeungene. Men da Katharina organiserer en farlig operasjon for å hjelpe barn og dyr ut av den sønderbombede byen, går noe galt. Og Adelaide må love adoptivmoren sin å holde på en sjokkerende hemmelighet - en hemmelighet som vil forandre Adelaides liv for alltid.

«Anna Stuart har ikke skrevet en motstandsløs fortelling om kjærlighet og oppdagelser under andre verdenskrig, men snarere en bredt anlagt historie bestående av mange lag, og med handling over flere tiår og satt til den verdensberømte dyrehagen i Berlin.»

Historical Novel Society

«Denne boken grep tak i meg fra første side ... en innertier ... Jeg elsket hver eneste side av den ... Fantastisk!!»

To Read is to Breathe

«En uforglemmelig historisk roman som vil få leserne til å måtte tørke tårene ... en gripende fortelling som garantert vil nappe i hjerterøttene. Følelsesmessig intens og nydelig skrevet ... leserne kommer til å sitte som fjetret hele veien gjennom.»

Bookish Jottings

«Jeg ELSKET denne boken ... Hjert
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788202774677
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: The Berlin zookeeper
Format: EPUB
Filstr: 1.5 MB
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger