Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Fremtidshistorisk fragment

Fremtidshistorisk fragment (1896) av den franske juristen og sosiologen Gabriel Tarde er et sent bidrag til sjangeren utopisk litteratur. Tardes fabel forteller om en fremtidig globalisert sivilisasjon som blir ødelagt av klimakatastrofe. Les mer

449,-
Innbundet
Ventes til lager 13.05.2024
Fremtidshistorisk fragment (1896) av den franske juristen og sosiologen Gabriel Tarde er et sent bidrag til sjangeren utopisk litteratur. Tardes fabel forteller om en fremtidig globalisert sivilisasjon som blir ødelagt av klimakatastrofe. De overlevende trekker seg tilbake til jordens indre, der naturen og kulturen overlever i arkivform, i form av bøker, fotografier, lydopptak og film. Med dette som grunnlag bygger menneskene et nytt og overraskende vellykket samfunn, som et flettverk av underjordiske ganger, uten noe organiserende sentrum.

Fremtidshistorisk fragment er fjerde bok i Thorleif Dahls Kulturbiblioteks serie med utopiske skrifter. Den er oversatt av Karin Gundersen, som også har skrevet forord, mens Kjetil Ansgar Jakobsen har skrevet et kontekstualiserende essay.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
ISBN
9788202802943
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Fragment d'histoire future
Format
21 x 13 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Fremtidshistorisk fragment:

Utopia

Thomas More
Innbundet 
409,- 449,-
 

Veggen

Marlen Haushofer
Innbundet 
363,- 399,-

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv