Gigantsalget er i gang!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Tjenerinnens beretning

I en fjern fremtid, i republikken Gilead, lever befolkningen under et strengt, puritansk regime som resultat av lange tider med strålingskatastrofer, sykdommer og skremmende lave fødselstall. Fanatisk religiøse grupper har overtatt makten og innført et patriarkalsk diktatur som har fratatt kvinner alle deres rettigheter. Les mer

99,-

169,- Spar: 70,-

Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
I en fjern fremtid, i republikken Gilead, lever befolkningen under et strengt, puritansk regime som resultat av lange tider med strålingskatastrofer, sykdommer og skremmende lave fødselstall. Fanatisk religiøse grupper har overtatt makten og innført et patriarkalsk diktatur som har fratatt kvinner alle deres rettigheter.
Her møter vi tjenerinnen Offred som lever som konkubine med kun én oppgave: å produsere barn. Hvis hun ikke adlyder, vil hun, som andre dissidenter, bli hengt eller sendt vekk for å dø en langsom død. Men selv ikke en undertrykkende stat kan utslette Offreds livsvilje eller hennes begjær til de to mennene som hennes fremtid avhenger av.

"Tjenerinnens beretning" er en skremmende bok, en skarp satire skrevet med vidd og innsikt. Samtidig er den en vakker, gripende og livsbejaende bok - og uhyre spennende.

Medlemsvurdering:
Denne romanen er fortsatt høyaktuell dessverre i disse tider hvor man forsøker å skru tiden tilbake til den mørke middelalder nærmest når det gjelder kvinners rettigheter.

TGL

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788203373039
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
The handmaid's tale
Serie
Gilead 1

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

T
TGL – 10.01.2019

– Denne romanen er fortsatt høyaktuell dessverre i disse tider hvor man forsøker å skru tiden tilbake til den mørke middelalder nærmest når det gjelder kvinners rettigheter.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Tjenerinnens beretning:

11 %

Maren Uthaug
Innbundet 
375,- 429,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv