Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Hold fast!

En eventyrlig fortelling om en ung manns forvandling fra skoletaper til verdenserobrer.

Alle skal med, heter det i Norge. Men i møte med skolen mistet Samuel Massie all glød og selvtillit. Som 16-åring skulket han oftere enn han var på skolen, og han havnet i politiets søkelys. Les mer

169,-
Sendes innen 3 virkedager
En eventyrlig fortelling om en ung manns forvandling fra skoletaper til verdenserobrer.

Alle skal med, heter det i Norge. Men i møte med skolen mistet Samuel Massie all glød og selvtillit. Som 16-åring skulket han oftere enn han var på skolen, og han havnet i politiets søkelys. To år senere har Samuel skrevet testamente og står til rors ombord i seilskuta Berserk med kurs mot Antarktis, klar til å ofre livet for det han tror på. Hva har skjedd?

Dette er Samuels egen historie om hvordan han gjenvant troen på seg selv og eget liv. Hold fast! handler om mestring, målbevisthet, vennskap, sorg og menneskets evne til forandring. Den inspirerer til aldri å gi opp menneskene rundt oss.

«Adrenalin! Det finnes ikke et snev av redsel i meg, det er ikke plass. Kun årvåkenhet og konsentrasjon. De legene som ga meg diagnosen «konsentrasjonsvansker», skulle sett meg nå. Men hva føler jeg mest av alt? Ansvar! Hver og en av dem som ligger inne i båten, har lagt livet sitt i mine hender. Det er en ære! Det jeg ser rundt meg, minner om filmen The Perfect Storm. Dette er min perfekte storm. En ny kjempebølge kommer. Båten begynner å klatre. Jeg trekker pusten. Nok en gang blir seilbåten en undervannsbåt. Men båten og jeg gjør som vi skal, vi jobber oss oppover igjen. Idet jeg kommer over vann, reagerer jeg dyrisk. Noe annet styrer i kroppen min, noe som bobler og hyler. «YIIIIIIIHAAAAAAAA!»

Samuel Massie Forlot et liv som skoletaper i Bergen og dro med Jarle Andhøy på den skjebnesvangre ekspedisjonen til Antarktis.

Medlemsvurdering:
Har aldri ledd so mykje av ei bok før! Fantastisk skreve. Anbefalast!

Agathe

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Spartacus
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
358
ISBN
9788243009653
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Format
20 x 13 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

V
V – 04.01.2020

– Ble med en gang en av mine favorittbøker

A
Agathe – 21.08.2016

– Har aldri ledd so mykje av ei bok før! Fantastisk skreve. Anbefalast!

H
Hilde – 07.03.2016

– Måtte bare ha boka " Hold Fast med Samuel Massie" " Dette er en gripende bra bok. Og ikke minst lærerikt til mange ) min sønn på 20 år som jobber på båt,tok med seg boka da han dro på havet. Det va så koselig da han ringte hjem og sa : Du mamma,den boka du sendte med meg var steikanes bra :) Terningkast 6 :)

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hold fast!:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Haakon
Ny!

Haakon

Haakon
Innbundet 
393,- 449,-
 
Palestina
Ny!

Palestina

Odd Karsten Tveit
Innbundet 
393,- 449,-
 
Pondus
Ny!

Pondus

Frode Øverli
Paperback 
85,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv