BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Det kvinner vil ha, det menn vil ha

nøkkelen til lykke for begge

Denne boken er skrevet for deg som vil forstå hvordan du kan elske kvinnen i ditt liv, gjøre henne lykkelig og være sikker på at hun begjærer og lengter etter deg.

Denne boken er skrevet for deg som vil krangle mindre og leke mer. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Sendes innen 3 virkedager
Denne boken er skrevet for deg som vil forstå hvordan du kan elske kvinnen i ditt liv, gjøre henne lykkelig og være sikker på at hun begjærer og lengter etter deg.

Denne boken er skrevet for deg som vil krangle mindre og leke mer. Som ønsker å være den beste hun har vært sammen med. Den som får hjertet hennes til å slå fortere. Denne boken deler hemmelighetene og kunnskapen du trenger å vite, basert på 45 års forskning på par.

Forskningen er fra John Gottmans legendariske Kjærlighetslab. Kjærlighetslaben er navnet forskningssenteret anerkjent for verdens ledende par- og familieforskning.

Omtale av Det kvinner vil, det menn vil ha

.En viktig bok som hjelper menn til bedre å forstå kvinner. Og til å skjønne hva hun trenger i et kjærlighetsforhold! Jeg oppfordrer kvinner og menn til å lese den - og gi den i gave!" Frode Thuen, professor i psykologi og samlivsekspert

.Denne boken kan støtte dere på veien til å lede oss kvinner til frelse og harmoni. Tusen takk på forhånd." Alanis Morisette, syv ganger Grammy Award-vinner

.Jeg kan med hånden på hjertet si at forfatteren har 100% rett i hva kvinner vil ha." Marni Fauerman, ekteskapsekspert

Til kvinnelige kjøpere: To av forfatterne av boken er kvinner. De er høyt kvalifiserte praktiserende leger. De har gitt boken en ekstra grundig gjennomgang. De kan forsikre om at all faktasjekk er gjennomført.


Dr. John M. Gottman er tilbake med klare svar til menn (og kvinner) som ønsker å tenne gnisten i forholdet. Dette er boken som hjelper menn å forstå hva kvinner vil ha.

Boken er skrevet for både menn og kvinner. Det er en fin gave til kjæresten, enten om man er et nytt par eller har vært sammen i mange år.

I denne boken presenterer dr John M. Gottman forskningen som viser at menn faktisk sitter med nøkkelen. Han må bare forstå hva en kvinne trenger i et kjærlighetsforhold. Hvis mannen virkelig forstår sin kvinne og imøteser hennes behov, vil han oppleve færre krangler (og bedre) sex. Menn i sunne og lykkelige parforhold lever lenger, tjener mer og har færre kroniske sykdommer og mindre kognitiv svikt når de blir eldre.

Dette trenger mannen å vite, for å tiltrekke seg, tilfredsstille og lykkes med sin kvinne - hele livet.

Detaljer

Forlag
Panta
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
219
ISBN
9788234401190
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
The man's guide to women
Format
22 x 14 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Det kvinner vil ha, det menn vil ha:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Alveblod

Andrzej Sapkowski
Innbundet 
299,- 329,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv