Classic pute 40x60 cm lys grå

Elvang

Stilren og elegant pute med ulltrekk. Les mer
Finnes i disse fargene
Vår pris
849,-


Leveringstid: Sendes innen 2 virkedager

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør og få fordelspris kr 679,-

Vår pris: 849,-


Leveringstid: Sendes innen 2 virkedager

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør og få fordelspris kr 679,-

Mer om produktet

Som navnet tilsier, er dette en klassisk pute i duse og elegante farger som passer i alle hjem og som aldri vil gå av moten. Putetrekket har et enkelt design og kommer i flere rene, skandinaviske farger. Det er laget av myk ull og klør ikke. Putetrekket må renses, men innmaten kan vaskes på 60 grader og gjenvinner sin fylde og form i tørketrommelen.

Alle alpakkatekstiler fremstilles i Peru av dyktige, lokale vevere. Det er en peruansk tradisjon, som går tilbake til Inka-tiden. Alpakkafibrene er myke, slitesterke og varmere enn andre naturfibre. De er glatte, noe som gjør at de loer og nupper minimalt. Dette betyr igjen at tekstilene holder seg like fine i år etter år.

Elvang ble startet i etter at Tina og Lasse Elvang var på backpackertur i Peru for over 20 år siden. Her ble de introdusert for sjarmerende alpakkaer og oppdaget den fantastisk myke ullen deres. I 2003 lanserte de som første bedrift i Skandinavia pledd av alpakkaull. Elvang har forent skandinavisk design, peruansk håndverkstradisjon og etisk handel i ett og samme produkt.

Elvang er fair trade-sertifisert hos WFTO (World Fair Trade Organization), noe som sikrer at alle som er involvert i produksjonsprosessen har skikkelige arbeidsforhold, får rett lønn, og at både miljø og mennesker går foran profitt.
Les mer om sertifiseringen her.

Materiale: 50 % alpakkaull, 40 % saueull, 10 % mikrofiber
Mål: 40x60 cm
Vekt: ca. 130 g

Innerpute medfølger. 

Fakta