Thyme pute blå 50x50 cm

Elvang

Klassisk pute fra Elvang.

Les mer
Finnes i disse fargene
Vår pris
575,-


Leveringstid: Ikke i salg

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør og få fordelspris kr 460,-

Vår pris: 575,-


Leveringstid: Ikke i salg

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør og få fordelspris kr 460,-

Klassiske Thyme har et design i GOTS-sertifisert organisk bomull med en myk følelse perfekt for å skape koselig stemning i ethvert rom. Kombiner produktet med andre stoffer eller mønstre for en personlig stemning. Velg mellom ulike farger.
GOTS står for ”Global Organic Textile Standard”.

Disse putene er utført i et vakkert håndtverk og har et design, som på avstand synes ensartet, men tett på avsløres det et levende mønster. De er deilig å se på, myke å røre ved og kan anvendes både innendørs og utendørs. Thyme pute kommer med klassisk konvolutlukning på baksiden.

Elvang ble startet i etter at Tina og Lasse Elvang var på backpackertur i Peru for over 20 år siden. Her ble de introdusert for sjarmerende alpakkaer og oppdaget den fantastisk myke ullen deres. I 2003 lanserte de som første bedrift i Skandinavia pledd av alpakkaull. Elvang har forent skandinavisk design, peruansk håndverkstradisjon og etisk handel i ett og samme produkt.

Elvang er fair trade-sertifisert hos WFTO (World Fair Trade Organization), noe som sikrer at alle som er involvert i produksjonsprosessen har skikkelige arbeidsforhold, får rett lønn, og at både miljø og mennesker går foran profitt.
Les mer om sertifiseringen her.

Materiale: 100 % GOTS-sertifisert organisk bomull
Mål: 50x50 cm

Innerpute medfølger. 

FAKTA
Farge: Blå
Nr: 8186715
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger