Emnet Læremidler: næringsmiddelteknologi, matlaging inneholder 106 produkter.
Konditorboka
programfag for vg2 baker og konditor og vg3 konditorfaget
Angela StelanderPaperback
849,-
Skills, 2. utg.
restaurant- og matfag : engelsk for yrkesfag vg1
Gro LokøyPaperback
945,-
Serie:
Skills
Sketch
Recipes and inspiration from one of London's most extraordinary restaurants
Mourad MazouzPaperback
1125,-
WJEC Level 1/2 Vocational Award Hospitality and Catering Exam Practice Workbook
Yvonne Mackey
Paperback
113,-
Commonsense Cookery Book
The Australian Kitchen Classic - the trusted and beloved cookbook reimagined for modern cooks, for fans of Stephanie Alexander, Julie Goodwin and Margaret Fulton
Home Economics Institute of Australia (NSW Division)Innbundet
285,-
Kvalitetsstyring og internkontroll
styringssystemer for kvalitet, miljø, HMS og trygg mat
Geir SmolanPaperback
340,-
Kokk- og servitørfag
restaurant- og matfag vg2
Per-Øystein SandvinPaperback
789,-
Serie:
Restaurant- og matfag
Råstoff og produksjon
restaurant- og matfag vg1
Britt Elisabeth OlsenPaperback
629,-
Serie:
Restaurant- og matfag
Kosthold og livsstil
restaurant- og matfag vg1
Gunn Elin HodnePaperback
439,-
Serie:
Restaurant- og matfag
Bransje, fag og miljø
restaurant- og matfag vg1
Britt Elisabeth OlsenPaperback
459,-
Serie:
Restaurant- og matfag
Hygiene og mikrobiologi
vg1 restaurant- og matfag
Ranveig Elisabeth PrøvenPaperback
429,-
Serie:
VG1 Restaurant- og matfag
Kost og livsstil
vg1 restaurant- og matfag
Hanna HånesPaperback
589,-
Serie:
VG1 Restaurant- og matfag