Emnet Læremidler: servicefag inneholder 47 produkter.
Konditorboka
programfag for vg2 baker og konditor og vg3 konditorfaget
Angela StelanderPaperback
809,-
Forretningsdrift
vg1 salg, service og reiseliv
Bjørn Hallvard Grinde
469,-
Serie:
Salg, service og reiseliv
Kosmos NA, SR
Lærebok : naturfag for vg1 naturbruk, salg, service og reiseliv
Siri Halvorsen
419,-
Serie:
Kosmos YF
Skills, 2. utg.
restaurant- og matfag : engelsk for yrkesfag vg1
Gro LokøyPaperback
909,-
Serie:
Skills
Økonomi og administrasjon
salg, service og sikkerhet : service og samferdsel vg2
Mari-Ann BolstadPaperback
529,-
Markedsføring og salg
salg, service og sikkerhet : service og samferdsel vg2
Per NørgaardPaperback
529,-
Food and the Pilgrim
Nourishment for Pilgrims and Faith-Based Tourists
Heather A. WarfieldPaperback
853,-
Kvalitetsstyring og internkontroll
styringssystemer for kvalitet, miljø, HMS og trygg mat
Geir SmolanPaperback
340,-
Kokk- og servitørfag
restaurant- og matfag vg2
Per-Øystein SandvinPaperback
749,-
Serie:
Restaurant- og matfag
Råstoff og produksjon
restaurant- og matfag vg1
Britt Elisabeth OlsenPaperback
599,-
Serie:
Restaurant- og matfag
Kosthold og livsstil
restaurant- og matfag vg1
Gunn Elin HodnePaperback
419,-
Serie:
Restaurant- og matfag
Bransje, fag og miljø
restaurant- og matfag vg1
Britt Elisabeth OlsenPaperback
429,-
Serie:
Restaurant- og matfag
Hygiene og mikrobiologi
vg1 restaurant- og matfag
Ranveig Elisabeth PrøvenPaperback
415,-
Serie:
VG1 Restaurant- og matfag
Kost og livsstil
vg1 restaurant- og matfag
Hanna HånesPaperback
569,-
Serie:
VG1 Restaurant- og matfag
Råstoff og produksjon
vg1 restaurant- og matfag
Hans-Einar Rustøy HansenPaperback
949,-
Serie:
VG1 Restaurant- og matfag
Bransje, fag og miljø
Vg1 restaurant- og matfag
Helge HelmersenPaperback
320,-
Serie:
Restaurant- og matfag
Kosthold og livsstil
restaurant- og matfag
Unni Sefaniassen EidePaperback
390,-
Serie:
Restaurant- og matfag
Unfortunate Christmas Murder
A charming and festive British cosy mystery
Hannah HendyPaperback
131,-
WJEC Level 1/2 Vocational Award Hospitality and Catering (Technical Award) – Student Book – Revised Edition
Alison Palmer
Paperback
377,-
My Revision Notes: WJEC Level 1/2 Vocational Award in Hospitality and Catering, Second Edition
Bev Saunder
Paperback
167,-