Rabattkode: snartjul for -25% på nesten alt*
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

One Flew over the Cuckoo's Nest

McMurphy, a criminal who feigns insanity, is admitted to a mental hospital where he challenges the autocratic authority of the head nurse. Les mer

128,-
Paperback
Sendes innen 7 virkedager
McMurphy, a criminal who feigns insanity, is admitted to a mental hospital where he challenges the autocratic authority of the head nurse.

Medlemsvurdering:
Boken som inspirerte klassikerfilmen med Jack Nicholsen er et enestående eksempel på god, moderne litteratur. Den skildrer livet på asylet på en skremmende måte, og beskriver en hverdag som viser hvor feil vi har tatt i fortiden når det gjelder behandling av de sinnsyke, og de "sinnsyke". Bromdens drømmer og fantasier forteller om klaustrofobien hans, og hvor innestengt man kan føle seg. Det er ikke før den lystige McMurphy forandrer synet hans på livet at han innser hvor viktig det er å leve livet på den beste mulige måten, og at han ikke skulle la noen stå i veien for ham. En fantastisk bok som bruker asylet som en metafor for verden, der vi overvåkes og behandles dårlig på daglig basis, og hvor viktig det er å selv bestemme over sin egen skjebne.

-Stefan-

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Penguin Putnam Inc
Innbinding
Paperback
Språk
Engelsk
Sider
272
ISBN
9780451163967
Utgivelsesår
1992
Format
18 x 11 cm
Serie
Signet

Kunders vurdering

-
-Stefan- – 11.10.2005

– Boken som inspirerte klassikerfilmen med Jack Nicholsen er et enestående eksempel på god, moderne litteratur. Den skildrer livet på asylet på en skremmende måte, og beskriver en hverdag som viser hvor feil vi har tatt i fortiden når det gjelder behandling av de sinnsyke, og de "sinnsyke". Bromdens drømmer og fantasier forteller om klaustrofobien hans, og hvor innestengt man kan føle seg. Det er ikke før den lystige McMurphy forandrer synet hans på livet at han innser hvor viktig det er å leve livet på den beste mulige måten, og at han ikke skulle la noen stå i veien for ham. En fantastisk bok som bruker asylet som en metafor for verden, der vi overvåkes og behandles dårlig på daglig basis, og hvor viktig det er å selv bestemme over sin egen skjebne.

Bøker som ligner på One Flew over the Cuckoo's Nest:

Hjem

Harlan Coben
Nedlastbar lydbok 
399,-

Skår

Bret Easton Ellis
Innbundet 
393,- 449,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

1984

George Orwell
Paperback 
140,-
 

Sapiens

Yuval Noah Harari
Innbundet 
409,- 449,-

Natt

Bernard Minier
Paperback 
199,-

Herman

Herman Flesvig
Innbundet 
318,- 349,-

Faust

Johann Wolfgang von Goethe
Paperback 
199,-
 

Beatles

Lars Saabye Christensen
Paperback 
199,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv