Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Innføring i lineær regresjonsanalyse

med vekt på helsefag

Denne boken gir en innføring i lineær regresjonsanalyse for studenter som ikke nødvendigvis har mye bakgrunn i statistikk. Boken har en praktisk tilnærming med mange eksempler og anvendelser. Det er i boken lagt vekt på å gi grundige vurderinger av viktige statistiske begreper og prinsipper, som forståelsen av hypotesetesting og begrepet konfidensintervall samt hva en lineær sammenheng er. Les mer

389,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager
Denne boken gir en innføring i lineær regresjonsanalyse for studenter som ikke nødvendigvis har mye bakgrunn i statistikk. Boken har en praktisk tilnærming med mange eksempler og anvendelser. Det er i boken lagt vekt på å gi grundige vurderinger av viktige statistiske begreper og prinsipper, som forståelsen av hypotesetesting og begrepet konfidensintervall samt hva en lineær sammenheng er. Det legges ogsåvekt på hvordan en problemstilling i en helsefaglig undersøkelse kan omformes til en lineær regresjonsmodell, og hvordan man tolker og presenterer resultater fra regresjonsanalysen. Dette er løpende supplert med grafer og figurer for å lette forståelsen.
Målgruppe er bachelor- og masterstudenter som følger kurs i praktisk regresjonsanalyse. Boken egner seg for et kurs i praktisk regresjonsanalyse for helsefag, men kan også benyttes i kurs i regresjonsanalyse generelt og med et litt mer avansert teoretisk innhold.
I tillegg til helsefag vil boken være egnet for praktiske statistikere, økonomer, statsvitere, psykologer og sosiologer. Generelt kan boken brukes av forskere som bruker kvantitative metoder i sine prosjekter. Et appendiks med mer kompliserte utledninger samt et arbeidshefte med oppgaver og løsninger vil være tilgjengelig online.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788245041606
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
24 x 17 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Innføring i lineær regresjonsanalyse:

Se flere

Logg inn

Handlekurv