Innføring i lineær regresjonsanalyse - Jan Fredrik Bjørnstad

Innføring i lineær regresjonsanalyse

med vekt på helsefag

; Ole Fugleberg ; Milada Cvancarova Småstuen

Denne boken gir en innføring i lineær regresjonsanalyse for studenter som ikke nødvendigvis har mye bakgrunn i statistikk. Boken har en praktisk tilnærming med mange eksempler og anvendelser. Det er i boken lagt vekt på å gi grundige vurderinger av viktige statistiske begreper og prinsipper, som forståelsen av hypotesetesting og begrepet konfidensintervall samt hva en lineær sammenheng er. Les mer
Vår pris
389,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 389,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Denne boken gir en innføring i lineær regresjonsanalyse for studenter som ikke nødvendigvis har mye bakgrunn i statistikk. Boken har en praktisk tilnærming med mange eksempler og anvendelser. Det er i boken lagt vekt på å gi grundige vurderinger av viktige statistiske begreper og prinsipper, som forståelsen av hypotesetesting og begrepet konfidensintervall samt hva en lineær sammenheng er. Det legges ogsåvekt på hvordan en problemstilling i en helsefaglig undersøkelse kan omformes til en lineær regresjonsmodell, og hvordan man tolker og presenterer resultater fra regresjonsanalysen. Dette er løpende supplert med grafer og figurer for å lette forståelsen.
Målgruppe er bachelor- og masterstudenter som følger kurs i praktisk regresjonsanalyse. Boken egner seg for et kurs i praktisk regresjonsanalyse for helsefag, men kan også benyttes i kurs i regresjonsanalyse generelt og med et litt mer avansert teoretisk innhold.
I tillegg til helsefag vil boken være egnet for praktiske statistikere, økonomer, statsvitere, psykologer og sosiologer. Generelt kan boken brukes av forskere som bruker kvantitative metoder i sine prosjekter. Et appendiks med mer kompliserte utledninger samt et arbeidshefte med oppgaver og løsninger vil være tilgjengelig online.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Fagbokforlaget
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788245041606
Utgave: 1. utg.
Format: 24 x 17 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger