Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

A feast for crows

book four of A song of ice and fire

HBO's hit series A GAME OF THRONES is based on George R. R. Martin's internationally bestselling series A SONG OF ICE AND FIRE, the greatest fantasy epic of the modern age. A FEAST FOR CROWS is the fourth volume in the series. Les mer

131,-
Sendes innen 7 virkedager
HBO's hit series A GAME OF THRONES is based on George R. R. Martin's internationally bestselling series A SONG OF ICE AND FIRE, the greatest fantasy epic of the modern age. A FEAST FOR CROWS is the fourth volume in the series. The Lannisters are in power on the Iron Throne. The war in the Seven Kingdoms has burned itself out, but in its bitter aftermath new conflicts spark to life. The Martells of Dorne and the Starks of Winterfell seek vengeance for their dead. Euron Crow's Eye, as black a pirate as ever raised a sail, returns from the smoking ruins of Valyria to claim the Iron Isles. From the icy north, where Others threaten the Wall, apprentice Maester Samwell Tarly brings a mysterious babe in arms to the Citadel. As plots, intrigue and battle threaten to engulf Westeros, victory will go to the men and women possessed of the coldest steel and the coldest hearts.

Detaljer

Forlag
HarperCollins
Innbinding
Paperback
Språk
Engelsk
Sider
864
ISBN
9780006486121
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2006
Format
18 x 11 cm
Serie
Game of thrones
A song of ice and fire 4

Kunders vurdering

I
I.S. – 06.07.2010

– "A Feast for Crows" er den femte og foreløpig siste boka i George R.R. Martins berømte serie "A Song of Ice and Fire". Krigene i Westeros fortsetter, og konflikten mellom husene tar vendinger ingen kunne forutse. Vi fikk møte nye karakterer, og desverre må jeg si at denne boka ikke var like bra som de andre. George R.R. Martins fantastiske måte å skrive på veier opp for dette. Skildringene er livaktige, kommentarene er rett og slett geniale, og karakterene er så ekle at man bare må elske dem. Har man lest de tidligere bøkene bør man absolutt få med seg denne også. Historien fortsetter i "A Dance with Dragons".

V
Vindskrift – 31.05.2010

– "A Feast for Crows" er den femte og foreløpig siste boka i George R.R. Marins fantasyserie om kampen mellom kongene i landet Westeros. I denne boka blir leseren introdusert til flere nye karakterer - for en del vil dette sikkert være positivt, men for meg ødela det dessverre litt. Jeg var blitt knyttet til de tidligere karakterene, og selv om mange av dem fortsatt var tilstede her, synes jeg det ble unødvendig med så mange synspunkter som det til slutt endte opp med. Likevel var det en bok som gikk fort å lese, til tross for lengden. Martin skriver som vanlig fantastisk, og det er ikke en bok jeg angrer et sekund på å ha lest.

E
Eivind – 13.04.2006

– Den fjerde boka i serien klarer i stor grad å halde oppe drivet frå dei foregåande bøkene, og du lever deg inn i historien og sulter etter å få vite kva som skjer vidare. Martin bruker lang tid på bøkene sine, og dei vert ofte fyldige mursteinar. Faktisk vart manuset til A Feast for Crows så langt at han måtte kutte den i to. I denne boka fokuserer han hovudsaklig på det som skjer i Westeros, og vi får på den måten bli betre kjent med hovudpersonane. Martin er veldig flink til å komme med overraskande utviklingar av historien, sjølv om nokre fortellartrådar går litt vel sakte framover. Boka slutta når den var på sitt mest spanande, og eg gleder meg veldig til A Dance with Dragons kommer ut i 2007.

J
Jølle – 24.03.2006

– George R.R Martin briljerer(som vanlig) her i denne boken. Mange av de tidligere spørsmålene blir besvart. Vi får høre spesielt mye mer om Sansa, Cersei, Samwell,Arya og Jaime, dessverre hører vi ikke noe til Jon, Daenerys eller noen av de som ikke er nevnt. Men som vanlig er det en bok som oppfyller alle mine håp og drømmer. Ville foretrukket å få vite mer om hva som skjedde med de andre i boken, men de får da heldigvis en hel bok for seg selv, den neste burde bli bra. Men George Martin skuffer ikke på noen måte og viser seg fra sin beste side

E
Eyvind Volle – 18.12.2005

– Dette er den fjerde boken i A Song of Ice and Fire, og leseren av denne boken merker tydelig at forfatteren har tapt seg aldri så lite. Likevell vil jeg anbefale boken, for selv om Martin skriver litt dårligere enn han har for vane, er det mye som skjer i denne boken. Du får svar på mange av spørsmålene fra de tidligere bøkene, men du får også en del nye.
Det vil ikke være å ta for hardt i hvis jeg sier at dette ikke er Martins beste bok hittil, men for all del, les den! Jeg vil absolutt anbefale serien, og denne boken, selv om den ikke er blant de beste.

Oppdag mer

Bøker som ligner på A feast for crows:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv