Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

The lord of the rings

vol. 1-3

Continuing the story of The Hobbit, this three-volume boxed set of Tolkien's epic masterpiece, The Lord of the Rings, features striking black covers based on Tolkien's own design, the definitive text, and three maps including a detailed map of Middle-earth. Les mer

392,-
Paperback
Sendes innen 7 virkedager
Continuing the story of The Hobbit, this three-volume boxed set of Tolkien's epic masterpiece, The Lord of the Rings, features striking black covers based on Tolkien's own design, the definitive text, and three maps including a detailed map of Middle-earth.Sauron, the Dark Lord, has gathered to him all the Rings of Power - the means by which he intends to rule Middle-earth. All he lacks in his plans for dominion is the One Ring - the ring that rules them all - which has fallen into the hands of the hobbit, Bilbo Baggins.In a sleepy village in the Shire, young Frodo Baggins finds himself faced with an immense task, as his elderly cousin Bilbo entrusts the Ring to his care. Frodo must leave his home and make a perilous journey across Middle-earth to the Cracks of Doom, there to destroy the Ring and foil the Dark Lord in his evil purpose.Since it was first published in 1954, `The Lord of the Rings' has been a book people have treasured. Steeped in unrivalled magic and otherworldliness, its sweeping fantasy has touched the hearts of young and old alike.

Medlemsvurdering:
De aller fleste har sett en eller flere av filmene, men det er noe helt annet å bla seg gjennom disse sidene. Det er magi fra første side, og man får møte små, hårete skapninger som hobbitene og store trollmenn. Bøkene handler om det gode og det onde. En ring med stor kraft må ødelegges, før den blir tatt av Sauron (den onde trollmannen), og det kan kun gjøres på en måte. Den må kastes i Dommedags Juv, og det er hobbiten Frodo og hans venners oppdrag. Vi får fortellingen om ferden deres, og det er en av de beste historiene jeg noen gang har lest. Det kommer store hindringer på veien, og mange må gi livet tapt. Vil noen i det hele tatt komme frem? Levende forteller J.R.R. Tolkien om denne utrolige drømmeverdenen, og man kan ikke annet enn bli revet med. Må leses!

Marita

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
HarperCollins
Innbinding
Paperback
Språk
Engelsk
ISBN
9780261102385
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
1993
Serie
Ringenes herre

Kunders vurdering

D
Dag – 30.05.2016

– Et av de største verkene i litteraturhistorien

M
Marita – 05.08.2008

– De aller fleste har sett en eller flere av filmene, men det er noe helt annet å bla seg gjennom disse sidene. Det er magi fra første side, og man får møte små, hårete skapninger som hobbitene og store trollmenn. Bøkene handler om det gode og det onde. En ring med stor kraft må ødelegges, før den blir tatt av Sauron (den onde trollmannen), og det kan kun gjøres på en måte. Den må kastes i Dommedags Juv, og det er hobbiten Frodo og hans venners oppdrag. Vi får fortellingen om ferden deres, og det er en av de beste historiene jeg noen gang har lest. Det kommer store hindringer på veien, og mange må gi livet tapt. Vil noen i det hele tatt komme frem? Levende forteller J.R.R. Tolkien om denne utrolige drømmeverdenen, og man kan ikke annet enn bli revet med. Må leses!

L
Linn – 12.08.2005

– 'Ringenes Herre' er vel noe som er kjent og kjært for de fleste. Denne fantastiske trilogien er noe jeg kan lese gang på gang uten at det blir kjedelig på noen måte.. Man blir fanget i en magisk fantasiverden som virker så ekte at man nesten ikke vil tro at det er oppdiktet. For det er så utrolig vakkert.. Tolkien beskriver karakterene så detaljert at man får et personlig forhold til hver og en av dem, og omgivelsene er minst like detaljerte, slik at man kan se tydelig for seg hva som skjer. Dette er ei bok som bare MÅ leses..
But ye be warned: Har du først begynt å lese den, er du som fanget i Shelobs nett..

T
Tarjei – 08.08.2005

– 'Ringenes Herre' er verdens nest mest leste bok - kun slått av Bibelen. Og det er ikke uten grunn. Fortellingen er det man trygt kan kalle fantastisk. Den handler om Frodo, en hobbit som tilfeldigvis blir bærer av den Ene Ringen, som er laget av Mørkets fyrste, Sauron. I starten følger vi han på ferden til Kløvendal. Der blir Brorskapet dannet, og i resten av fortellingen følger vi Brorskapet. Fortellingen er blitt filmatisert, og filmenes popularitet er nesten så overlegne som bokens popularitet. Denne versjonen har meget fin innpakning, og er dessuten på originalspråket. Selv om den norske oversettelsen er meget bra, er det noe for seg selv å lese Tolkien på originalspråket.

D
Difus – 03.01.2005

– Bli med til Tolkiens unike univers. Det finnes vel knapt nok noen som ikke har hørt navnet Ringenes Herre(The Lord of the Rings). Dette er kampen om Herskerringen. Det er kampen mellom det gode og det onde, men det er også fortellingen om hvordan ulike mennesker, ulike folkeslag, kan samarbeide og jobbe mot ett felles mål. Det er en historie om ekte vennskap og udødelig kjærlighet. Mens vi leser boken blir vi kjent med fantastiske personligheter og vi opplever en verden som er fjern nok til at vi kan komme bort fra hverdagens små og store problemer og utfordre fantasien, samtidig som den er nær nok til at vi kan kjenne oss igjen i tankene til personene vi blir kjent med og opplever historien som levende. Den må bare leses!!!

Oppdag mer

Bøker som ligner på The lord of the rings:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

1979
Ny!

1979

Val McDermid
Paperback 
229,-
 

Stormen

Ivo de Figueiredo
Innbundet 
419,- 479,-
 

Sapiens

Yuval Noah Harari
Innbundet 
409,- 449,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv