Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

The two towers

being the second part of The lord of the rings

Dette er den andre delen av Ringenes Herre. Les mer

115,-
Paperback
Sendes innen 7 virkedager
Dette er den andre delen av Ringenes Herre.

Medlemsvurdering:
Her følges tre handlinger. Frodo og Sams kamp for å komme frem til Mordor hvor de, uventet, får hjelp. Vennskapet blir satt på prøve på denne farefulle ferden. Pippin og Muntis kamp mot fangeskapet og om et uventet vennskap de treffer på. Og Aragorn, Legolas og Gimlis ferd for å finne hobbitene. Kampene mellom Saruman og Rohan settes i fokus i denne boken, og hvordan disse utvikler seg i samtråd med hva våre helter gjør. Dette er en fantastisk oppfølger og overgår sin forgjenger i episke kamper, nye helter og spenning. Man får stiftet bekjenskap med Rohans befolkning og krigere, mens vi ser hva Saurmann sitt svikt å ført til for dem. Det hele ender opp i en fantastisk spennende slutt som gjør at du vil lese neste boken med en gang.

mORTA

Se alle vurderinger

Detaljer

Innbinding
Paperback
Språk
Engelsk
ISBN
9780261102361
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2001
Serie
Ringenes herre 2

Kunders vurdering

m
mORTA – 31.08.2009

– Her følges tre handlinger. Frodo og Sams kamp for å komme frem til Mordor hvor de, uventet, får hjelp. Vennskapet blir satt på prøve på denne farefulle ferden. Pippin og Muntis kamp mot fangeskapet og om et uventet vennskap de treffer på. Og Aragorn, Legolas og Gimlis ferd for å finne hobbitene. Kampene mellom Saruman og Rohan settes i fokus i denne boken, og hvordan disse utvikler seg i samtråd med hva våre helter gjør. Dette er en fantastisk oppfølger og overgår sin forgjenger i episke kamper, nye helter og spenning. Man får stiftet bekjenskap med Rohans befolkning og krigere, mens vi ser hva Saurmann sitt svikt å ført til for dem. Det hele ender opp i en fantastisk spennende slutt som gjør at du vil lese neste boken med en gang.

T
Tarjei – 04.10.2005

– Dette er den andre boken i Tolkiens verdenskjente trilogi. I 'The Two Towers' fortsetter handlingen fra den første filmen der Brorskapet ble delt i tre. Frodo og Sam er alene på veg mot Mordor med Ringen; Munti og Pippin er tatt til fange av Sarumanns uruk-haiene; mens Aragorn, Legolas og Gimli jakter på de nevnte Uruk-haiene. Videre utvikler historien seg stadig i uventede retninger. Frodo og Sam treffer på Faramir, Boromirs bror, og det er et uhyre interessant møte. Samtidig treffer Aragorn på kongeriket Rohan, og da kommer det til og med litt kjærlighet inn i bildet, som må sies å være den eneste mangelvaren i trilogien. Dette er kanskje den dårligste boken i trilogien, og det sier vel det meste om nivået i trilogien. Boken er fantastisk, og Tolkien har gjort en imponerende jobb i det vanskelige andrekapittelet i en trilogi.

T
Tarjei – 10.08.2005

– Dette er fortsettelsen til 'The Fellowship of the Ring'. Brorskapet er delt i tre, og man følger alle tre delene grundig, som har en ting til felles: Kampen mot det onde. Frodo og Sam er gått alene mot Mordor. Merry og Pippin er fanget av Sarumanns uruk-haier. Aragorn, Legolas og Gimli driver en håpløs jakt etter dem. Vennskap er noe som alltid har vært sentralt i Tolkiens bøker, og 'The Two Towers' er intet unntak. Spesielt mellom Frodo og Sam utvikler det seg et fantastisk vennskap. I denne boken får man også møte folk fra det gode kongedømmet Rohan for første gang, og flere interessante karakterer entrer historien. Alt i alt et meget godt mellomledd i en meget god trilogi.

Oppdag mer

Bøker som ligner på The two towers:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Palestina
Ny!

Palestina

Odd Karsten Tveit
Innbundet 
393,- 449,-
 
Skogen
Ny!

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Herman

Herman Flesvig
Innbundet 
318,- 349,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv