Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Ernæringsarbeid i praksis

Hver tredje pasient ved norske helseinstitusjoner anslås å være underernært eller i risiko for underernæring. I dette heftet får du lære mer om hvordan kommunehelsetjenesten bør jobbe for å ivareta ernæringsstatus hos sårbare grupper. Les mer

149,-
Spiral
Sendes innen 3 - 10 dager
Hver tredje pasient ved norske helseinstitusjoner anslås å være underernært eller i risiko for underernæring. I dette heftet får du lære mer om hvordan kommunehelsetjenesten bør jobbe for å ivareta ernæringsstatus hos sårbare grupper. Å bedre ernæringsstatus for den enkelte er sjelden en «kvikkfiks». Det vil si at helsepersonell med faglig skjønn må vurdere hver enkelt person. At det ikke er to streker under svaret, gjør at ernæringsarbeidet er både krevende og spennende.
I heftet blir du introdusert for hvordan systematisk ernæringsarbeid kan utføres i praksis. Heftet passer for helsepersonell, miljøarbeidere og kommunale ledere som skal legge til rette for å sikre tjenester i tråd med Nasjonale faglige retningslinjer for forebygging og behandling av underernæring.
Format: 12 x 17 cm, spiralisert og foliert.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Spiral
Språk
Norsk Bokmål
Sider
91
ISBN
9788245043570
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
17 x 13 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Ernæringsarbeid i praksis:

Se flere

Logg inn

Handlekurv