BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Mat og helse

Mat og helse gir en bred og grundig innføring i kosthold, ernæring og matvarekunnskap med vekt på sammenhengen mellom mat og helse. Blant temaene i boka er kosthold og helse, global og nasjonal ernæringspolitikk, kost- og måltidsplanlegging, hygiene, matvarekunnskap og ernæringslære. Les mer

619,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Mat og helse gir en bred og grundig innføring i kosthold, ernæring og matvarekunnskap med vekt på sammenhengen mellom mat og helse. Blant temaene i boka er kosthold og helse, global og nasjonal ernæringspolitikk, kost- og måltidsplanlegging, hygiene, matvarekunnskap og ernæringslære.

Boka egner seg for studenter innen barnehage- og grunnskolelærerutdanningen og for studenter i helsefagutdanningene som fordyper seg i temaet. Den er også nyttig for lærere, barnehagelærere, helsearbeidere og andre som skal drive helsefremmende og forebyggende arbeid knyttet til mat, måltider, ernæring og kosthold for barn og unge. Bokas form gjør imidlertid at den også kan leses av alle som er opptatt av kosthold, ernæring og helse.

Tredje utgave av boka er oppdatert med ny forskning og ny kunnskap gjennom alle kapitlene, og revidert i tråd med ny rammeplan for barnehagen og ny læreplan i grunnskolen. Sammenliknet med tidligere utgaver, er det betydelig mer fokus på bærekraft knyttet til mat og helse i denne utgaven, og på smak, smaksutvikling og sensorikk. Det legges også mer vekt på matvarekunnskap, ettersom det er viktig med gode kunnskaper på dette området for å kunne ha et variert kosthold i tråd med de matbaserte kostrådene. Boka er i tillegg oppdatert i henhold til ny lovgivning på området.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
363
ISBN
9788202658540
Utgave
3. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Mat og helse (3. utg.)
Format
24 x 17 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Mat og helse:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
436,- 479,-
 

Hildegard

Anne Lise Marstrand-Jørgensen
Paperback 
199,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv