Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Filosofi på kammerset

Cupido ergo sum er prinsippet i denne boken, hvor en ung jomfru skoleres i de mest grunnleggende seksuelle perversjoner. Underveis møter leseren det erotiske, det vittige og skrekkelige side om side når forfatteren øser sitt raseri over Gud, kirken, historien, ekteskapet og den borgerlige dobbeltmoral. Les mer

129,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Cupido ergo sum er prinsippet i denne boken, hvor en ung jomfru skoleres i de mest grunnleggende seksuelle perversjoner. Underveis møter leseren det erotiske, det vittige og skrekkelige side om side når forfatteren øser sitt raseri over Gud, kirken, historien, ekteskapet og den borgerlige dobbeltmoral.

Medlemsvurdering:
Forfatteren viser i denne boken en skrekkelig side av nihilismens vesen. Hans seksuelle beskrivelser sjokkerer ennå, i form av at de bryter med tabuer av alle sorter. Hva de Sade selv mente, blir forholdsvis uinteressant. Det interessante blir heller sasismen som fenomen. Gjennom dialogene i boken kommer det frem massiv kritikk mot samfunnet etablerte institusjoner og den livsfornekte holdning som er i den kristne moral. En blir angrepet av perversiteter og krav om fullstendig seksuell frigjøring. Hvordan en skal forstå dette blir opp til leseren, men personen i boka argumenterer for en oppløsning av all moral og for blant annet drap. Boken er mest interessant i et historisk perspektiv i forhold at den kan ses på som kritikk av tanker i tiden f.eks mennesket somnaturvesen. En innholdsfull og spennende lesning for den som liker å la seg sjokkere!

Seid

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Spartacus
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
304
ISBN
9788243002739
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2008
Originaltittel
La philosophie dans le boudoir, ou Les instituteurs immoraux
Format
17 x 12 cm
Serie
Sexus 3

Kunders vurdering

S
Seid – 04.04.2005

– Forfatteren viser i denne boken en skrekkelig side av nihilismens vesen. Hans seksuelle beskrivelser sjokkerer ennå, i form av at de bryter med tabuer av alle sorter. Hva de Sade selv mente, blir forholdsvis uinteressant. Det interessante blir heller sasismen som fenomen. Gjennom dialogene i boken kommer det frem massiv kritikk mot samfunnet etablerte institusjoner og den livsfornekte holdning som er i den kristne moral. En blir angrepet av perversiteter og krav om fullstendig seksuell frigjøring. Hvordan en skal forstå dette blir opp til leseren, men personen i boka argumenterer for en oppløsning av all moral og for blant annet drap. Boken er mest interessant i et historisk perspektiv i forhold at den kan ses på som kritikk av tanker i tiden f.eks mennesket somnaturvesen. En innholdsfull og spennende lesning for den som liker å la seg sjokkere!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Filosofi på kammerset:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Fars rygg
Ny!

Fars rygg

Niels Fredrik Dahl
Innbundet 
393,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv