Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Syndige folkeeventyr

en samling erotiske folkeeventyr av Asbjørnsen og Moe med flere

Nytt opplag!! Før jul i fjor ble 1. utgaven av Syndige folkeeventyr utsolgt. Nå ligger en helt lik 2. utgave der klar for salg. Til alle som gikk glipp av førsteutgaven i fjor: Vær rask så ikke det samme skjer igjen. Les mer

450,-

495,- Spar: 45,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
Nytt opplag!! Før jul i fjor ble 1. utgaven av Syndige folkeeventyr utsolgt. Nå ligger en helt lik 2. utgave der klar for salg. Til alle som gikk glipp av førsteutgaven i fjor: Vær rask så ikke det samme skjer igjen.
For over 40 år siden utga Universitetsforlaget "Erotiske folkeeventyr". Boken ble en enorm suksess da, men spør du folk under 50 år i dag om de har hørt om erotiske folkeeventyr, svarer så å si alle nei. Det har vi gjort noe med og utgir derfor "Syndige folkeeventyr" med 36 erotiske folkeeventyr innsamlet og nedskrevet av Asbjørnsen og Moe med flere og modernisert språklig av Sigrid Bø og Jarnfrid Kjøk. Flere av eventyrene har aldri vært publisert tidligere. Eventyrene er hentet fra hele landet, og det samme er de 36 kunstnerne som har illustrert hvert sitt eventyr. Å få nåtidens visuelle stemmer til å tolke ett eventyr hver, har gjort boken til noe langt mer enn en eventyrbok.

Detaljer

Forlag
Fair forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål Nynorsk
Sider
161
ISBN
9788282970693
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Syndige folkeeventyr
Format
30 x 24 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Syndige folkeeventyr:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Jordet

Robert Seethaler
Innbundet 
345,- 379,-
 

Dandy

Jan Guillou
Paperback 
229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv